Anadolu Selçukspor, olmak ya da olmamak maçına çıkıyor

Anadolu Selçukspor, olmak ya da olmamak maçına çıkıyor

Anadolu Selçukspor, bugün sezonun son maçında Menemen Belediyespor’la ligde kalma maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar sezonun maçında taraftar desteğini arkada görmek istiyor

Konya Anadolu Selçukspor, TFF2. Lig Kırmızı Grup 34.Hafta müsabakasında bugün Menemen Belediyespor’u ağırlayacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak ve saat 15.30’da başlayacak karşılaşmada Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Şenol Bektaş ve Ufuk Uğurlu yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Serdar Akkoçoğlu olacak.

KAZANDIĞI TAKDİRDE DİĞER MAÇIN SONUCUNA BAKMAKSIZIN LİGDE KALACAK

Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden,  prestij mücadelesine çıkacak Menemen Belediyespor’u yendiği takdirde Bandırmaspor-Fethiyespor  maçının sonucuna bakmaksızın ligde kalacak.  Darıca Gençlerbirliği ve Tokataspor’dan sonra ligden düşen 3. takım Bandırmaspor ve Fethiyespor’dan birisi olacak. Menemen Belediyespor'un şampiyonluğunu geçen hafta ilan ettiği Kırmızı Grup'ta, Fatih Karagümrük'ün de ligi 2. sırada bitirmesi kesinleşti. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Tuzlaspor ve Şanlıurfaspor da son hafta öncesinde play-off hakkı kazandı.

BAYSANGUR TAKIMINA GÜVENİYOR

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını belirterek, “Bizim puana ihtiyacımız var, galibiyete ihtiyacımız var. Sahada alacağımız üç puanla ligde kalacağımızı biliyoruz. u son maçımız, taraftarlarımızın, bizi sevenlerin, Konyaspor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Bu maçta tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Oyuncularımızın seyirci desteğiyle çok daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum” dedi.

 

FUTBOLCULAR İNANÇLI TARAFTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

kadir-kaan.jpg

KADİR KAAN ÖZDEMİR

“Biz sezon başından beri en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Ama gerek takım olarak, gerekse teknik heyet olarak bazı şanssızlıklar yaşadık. Bazı değişiklikler oldu takım içerisinde. Biz de istediğimiz sonuçları alamadık. Ne yazık ki kaderimizi takım olarak son haftalara bıraktık. Son maçta artık kazanmak zorundayız. Çünkü bu takımı ligde bırakmak için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum, burada bir pilot takım olarak herkese örnek olmak zorundayız. Çok genç bir takımız. Takım içinde gelecek vadeden çok iyi arkadaşlarım var. Bu yüzden son maçımızı kazanarak gücümüzü göstereceğiz.Bugüne kadar çok fazla seyirci desteğimiz olmadı. Biz içerde, dışarda hep deplasman gibi oynadık. Çünkü tribün desteğimiz olmadı hiç. Konyaspor maçına giden taraftarların bir kısmı bile bu maça gelse bizim için çok büyük bir olay olacak. Bizi desteklesinler birlikte sevinelim. Bu takımı biz ligde bırakacağız inşallah.”

 

sertan-yigenoglu.jpg

SERTAN YİĞENOĞLU

“Sezon içinde yaşadığımız bir çok sıkıntının ardından özelikle son haftalar bizim için çok zor ancak sonuç olarak iyi geçti. Son iki karşılaşmalardan aldığımız galibiyetlerle ligin son haftasına artık büyük avantaj ile girdik. Tüm şartlar bizim elimizde. Çok önemli bir maç oynayacağız Menemen Belediyespor çok güçlü bir ekip. Şampiyon oldular. Allah’ın izle ile inşallah galibiyet alacağız. Başka bir şansımız olmadığı gibi başka bir sonucu düşünmüyoruz bile. Ekip olarak biz elimizden gelen bütün hayreti göstereceğiz. Enerjimizi sahaya yansıtacağız ancak tribünlerden de bu hafta büyük bir destek bekliyoruz. İnşallah bu maçı kazanacağız. Son 2 maçı kazanmamız bizim için büyük bir avantaj. Ama her şey henüz bitmedi. Menemen maçımızı kazandıktan sonra taraftarlarımız ile kutlama yapacağız.”

alp-tutar.jpg

ALP TUTAR

 “Çok zor bir sezon geçirdik. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynadık. Özellikle son haftalarda yakaladığımız çıkış, aldığımız puanlar ve galibiyetler bizim gerçek gücümüzü gösterdi. Artık ligin sonuna geldik. Hafta sonunda bizim için, Konya için çok önemli bir maç oynayacağız. Ligde kalma maçı oynayacağız. Takım olarak iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımla birlikte, moralimiz yüksek seviyede. İnşallah sahada alacağımız galibiyetle ligde kalacağız. Menemen Belediyespor güçlü bir takım, şampiyonluğu ilan etti. Ama biz de güçlü bir ekibiz ve onları yenebileceğimizi düşünüyorum. Ne yazık ki sezon içerisinde hiç seyircimiz olmadı. Hep çok az sayıda taraftarımız vardı. Kısmet belki bu maçadır. İnşallah dolu tribünler önünde, bir bayram havasında karşılaşma oynarsak, güzel bir oyun ve ardından iyi bir sonuç olacağımıza inanıyorum. Bütün futbolseverleri, taraftarları, Konyaspor taraftarlarını bu maça davet ediyorum. Tribünleri doldursunlar onlara ihtiyacımız var.”

emre-torun.jpg

EMRE TORUN
“Artık son virajdayız. Çok zorlu maçları geride bıraktık. Özellikle geçtiğimiz hafta deplasmanda Tokatspor ile oynadığımı maç uzun yıllar unutamayacağımız bir karşılaşma oldu. Ama her şeyin başlangıcı Bandırma’da oldu. Bandırma deplasmanında oynadığımız ve 3-0 geriden gelip 3-3 berabere bitirdiğimiz maçta muhteşem bir geri dönüş yaptık. Oradan aldığımız sonuçlar ligde kalacağımıza hepimiz inandık. Son iki maçta 6 puan almayı başardık. İki maçta da rakibimiz düşme hattında ki takımlardı ve bizim maçların ardından küme düştüler. Bu haftada evimizde şampiyon takımı ağırlayacağız. Ama rehavete kapılmamamız lazım. Bu maçı da kazanıp öyle sevinmemiz gerekiyor.Ligde kalmak adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Son haftalar çok stresli geçti. Ama başa çıkmayı başardık. Taraftarlarımızı bu hafta destek vermeleri için tribüne bekliyoruz, çünkü bu son maç artık son 90 dakika, başka bir şansımız yok, keşke deme şansımız yok. Onların bu hafta destek vermek için tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Sahadan galip ayrılacağımıza inanıyoruz.”

 

 

TFF 2. LİG KIRMIZI GRUP

TAKIMLAR                O         G         B         M         A         Y         AV      P

Menemen Bld.            33        20        8          5          73        42        +31      68       

F. Karagümrük                        33        20        5          8          52        34        +18      65       

Manisa BŞB                33        16        11        6          63        28        +35      59       

Tuzlaspor                    33        16        10        7          56        24        +32      58       

Şanlıurfaspor              33        15        10        8          47        32        +15      55       

Etimesgut Bld.             33        15        7          11        42        41        +1        52       

Pendikspor                  33        13        9          11        48        45        +3        48       

Kırklarelispor              33        12        8          13        46        40        +6        44       

Sivas Bld.                    33        12        8          13        49        51        -2         44       

Z. Kömürspor             33        11        9          13        36        45        -9         42       

Bakspor                      33        9          13        11        37        54        -17       40       

Tarsus İY                    33        10        9          14        45        52        -7         39       

K.Maraşspor               33        10        8          15        35        48        -13       38       

Fethiyespor                 33        7          14        12        34        38        -4         35       

Bandırmaspor             33        9          8          16        44        56        -12       35       

And. Selçukspor         33        7          13        13        46        57        -11       34       

Tokatspor                    33        6          12        15        28        43        -15       30       

Darıca GB                   33        5          6          22        25        76        -51       21       

SON HAFTA MAÇLARI

4 Mayıs 2019 15.30   

Anadolu Selçukspor               -           Menemen Bld.

Bakspor                                  -           Kırklarelispor

Bandırmaspor                         -           Fethiyespor

Etimesgut Bld.                        -           Z. Kömürspor

F. Karagümrük                                    -           Tokatspor

Manisa BBSK                         -           Sivas Bld.

Pendikspor                              -           K.Maraşspor

Şanlıurfaspor                          -           Tuzlaspor

Tarsus İdman Yurdu               -           Darıca GB

 

Etiketler :