Anadolu Selçukspor bayramlaştı

Anadolu Selçukspor bayramlaştı

Anadolu Selçukspor'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Konya Anadolu Selçukspor, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen Bayramlaşma Töreni takımın Tatlıcak Tesislerinde yaptığı antrenman öncesinde gerçekleştirildi.


Başkan Mehmet Güney, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ömer Zeren, Mali İşler ve Hukuk İşleri Sorumlusu  Mehmet Ali Gökhan, Futbol Şube Sorumlusu  Mehmet Ay, Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, As Başkanlar Recep Çınar ve Mehmet Günbaş’ın hazır bulunduğu programda yönetimi, teknik heyet, oyuncular ve personelle bayramlaştı.


Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Başkanımız Mehmet Güney,  “Bayramların en güzel yanı birlik-beraberlik, kardeşlik ve bir arada olmaktır. Bayram vesilesi ile bu gün bizde bir araya geldik. İnşallah bu beraberliğimiz her daim sürecek. Bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda birlik içerisinde başarılarla dolu zamanlarımız olur. Yaklaşık on gün sonra başlayacak yeni sezon ile birlikte başarılı bir döneme başlangıç yapmayı umut ediyoruz. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.


Önceki dönemde Konya Anadolu Selçukspor’da kulüp başkanlığı görevinde bulunan Atiker Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş ise yaptığı konuşmada,  “Öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah tüm bayramlarda sevdiklerinizle beraber olursunuz. Daha önce burada kulüp başkanlığı görevinde bulundum. Şimdi Atiker Konyaspor yönetim kurulunda şehrimize hizmet ediyoruz. Biz Konyaspor olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcu kadromuza başarılar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” dedi.


Teknik heyet ve futbolcular bayramlaşmanın ardından yaptığı antrenman ile sezon hazırlıklarını sürdürdü.