Anadolu Selçukspor, "Anadolu Ereğlispor "oluyor

Anadolu Selçukspor, "Anadolu Ereğlispor "oluyor

Ereğlispor Kulübü, Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukspor'u bünyesine katacak. Anadolu Selçukspor önümüzdeki sezondan itibaren Anadolu Ereğlispor olarak yoluna devam edecek.

Ereğlispor Kulübü,  TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukspor'u bünyesine alacak. Konuyla ilgili Konyaspor ve Ereğlispor kulübü yaptıkları görüşmede anlaşamaya vardı. Buna göre Anadolu Selçukspor önümüzdeki sezondan itibaren Anadolu Ereğlispor olarak yoluna devam edecek.

ERELİ’NİN TANITINIMA KATKI SAĞLAYACAK

Ereğlispor Kulübü Başkanı Bilgin Kamış konuyla ilgili yapığı açıklamada, şu anda Konya Amatör Küme Süper Grup'ta mücadele eden Ereğlispor'un Anadolu Ereğlispor'un pilot takımı olacağını söyledi. Kamış şöyle konuştu: “Sayın Milletvekilimiz Halil Etyemez beyin çabaları ile dün akşam Konya’da Konyaspor yönetimi ile Anadolu Selçukspor’u Ereğlimize kazandırma amaçlı görüşme yaptık ve çok olumlu görüşme neticesinde sonra Anadolu Selçukspor’u Ereğlimize kazandırma amacında hiç bir pürüz kalmadı. Sadece Anadolu Selçukspor'un 7 maçı var sezon sonu prosedürleri tamamlayıp Anadolu Ereğlispor olarak 2. Lig’de devam edeceğiz.

İLÇEYE KATKI SAĞLAYACAK

Anadolu Ereğlispor şehrimize ayrı bir heyecan ve katkı sağlayacak. Başta Türkiye kupası ile Elit takımlarla eşleşmek ve şehrimize büyük takım gelmesi ve 2. Lig’de mücadele ederken rakip takım gerek futbol gerek taraftar kafilesinin Ereğlimize gelip maddi açıdan katkı sağlaması ve kulüp olarak ulusal basında sıkça Ereğlimizin adının geçmesi sosyal ve kültürel zenginliğini en üst seviyeye çıkaracağını şehrimizin tanıtımında öneminin büyük olacağını biliyoruz. Bunlar gibi sayamayacağımız birçok katkı ve heyecan vereceğinden eminim.”

EREĞLİSPOR, PİLOT TAKIM OLACAK

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren grupta lider durumda bulunan Ereğlispor’un da BAL’a çakacağını söyleyen Kamış,  “Ereğlispor da BAL’da yoluna devam edecek. Burada şu ayrıntıyı belirteyim; Ereğlispor Anadolu Ereğlispor'un pilot takımı olacak, Son olarak 2.lig takımı Anadolu Selçukspor Ereğlimize hayırlı olsun. Gelecek güzel günlerde Ereğlimiz daha güzel olacak” ifadelerine kullandı.

anadolu-selcuk1-(2).jpg

anadolu-selcuk1-(1).jpg

bilgin-kamis.jpg

 

 

Etiketler :