Anadolu Selçukspor Abdurrahman Baysangur’a emanet

Anadolu Selçukspor Abdurrahman Baysangur’a emanet

Mustafa Alper Avcı’yla yollarını ayıran Anadolu Selçukspor, teknik direktör Abdurrahman Baysangur’la sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Mustafa Alper Avcı’yla yollarını ayıran Anadolu Selçukspor, teknik direktör Abdurrahman Baysangur’la sezon sonuna kadar anlaşma sağladı Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkanı Okay Tınkır’ın katıldığı imza töreninde, teknik direktör Abdurrahman Baysangur, sezon sonuna kadar geçerli sözleşmeyi imzala attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Zahir Renklibay, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz.  Son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları sonucunda yeni bir heyecanın gelmesi adına değişim yaşandı. Abdurrahman Baysangur hocamız kulübümüzü ve yapımızı tanıyan bir isim. Daha öncede kulübümüzde görev yaptı. Ekibiyle birlikte edindikleri tecrübeleri kullanarak bu süreci iyi yöneteceklerine inanıyoruz. Hem kulübümüz adına hem de camiamız adına ben hayırlı olmasını diliyorum.  Hak ettiğimiz yere en kısa zamanda ulaşacağız” dedi.

 

2. Başkan Okay Tınkır ise burada yaptığı konuşmada,  “Bu haftadan itibaren her şeye yeniden başlayacağız. Öyle yapmak zorundayız. Yeni bir sayfa açıp hep birlikte hak ettiğimiz noktaya ulaşabilmek adına, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek adına elimizden geleni yapacağız. Abdurrahman hocam ve ekibi ile sezonu iyi bir noktada tamamlayacağımıza inanıyoruz. Genç kardeşlerimizin özverisi ve takım içindeki tecrübeli futbolcularımızın gayretleri ile ligde bulunduğumuz ancak hak etmediğimiz bu yerden bir an önce sıyrılacağımızı biliyoruz. Sonrasında gelecek sezonların planlamasını yapabilmek için önce bu sezonu iyi bir şekilde tamamlamanın savaşını vereceğiz. Bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.
 
Teknik direktör Abdurrahman Baysangur ise ekibiyle birlikte hemen kolları sıvayacaklarını belirtirken, “Burası benim bir nevi kendi evim. Geçmişte çok güzel günler geçirdiğim bir kulüp. Başarılı olabilmek için, kulübümüzü hak ettiği noktaya taşıyabilmek için arkadaşlarım ile birlikte elimizden gelen tüm çalışmayı göstereceğiz. İnşallah başarılı oluruz” dedi.

Konuşmaların ardından Kulüp BaşkanıZahir Renklibay ve Teknik direktör Abdurrahman Baysangur resmi sözleşmeyi imzaladı. Abdurrahman Baysangur’un yardımcılıklarını Faruk Temel ve Hayri Yılmaz yapacaklar. Kaleci antrenörü olarak ise Alpaslan Uysal görev yapacak.

Etiketler :