Anadolu Selçuklu'nun grubu belli oldu

Anadolu Selçuklu'nun grubu belli oldu

2015-2016 sezonu gruplarının kura çekimi bugün yapılacak

Spor Toto 2. ve 3. Ligde gruplar belli oldu
Paylaş |
 

Spor Toto 2. ve  3. Lig'de gruplar belli oldu. Bugün TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi.

Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, kulüplere yapılan yardımlara vurgu yaptı. Koşar'ın konuşmasının tamamı şöyle:

Çok değerli başkanlarım, çok değerli yöneticiler, değerli temsilciler… Bu güzel günde hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. 2014-15 sezonunu iyisiyle, kötüsüyle tamamladık. Güzel bir sezon geçirdik. 3. Lig'e, 2. Lig'e ve PTT'ye çıkan kulüplerimiz oldu. Herkese başarılardiliyorum . Yeni sezon herkesin gönlüne göre olsun inşallah.

Değerli başkanlar, geçen hafta Başkanım Yıldırım Demirören ve arkadaşlarına gösterdiğiniz ilgiden, alakadan ve teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Demokrasi adına, huzur adına, süreklilik adına güzel bir tercih yaptınız. İnşallah bizler de size layık olmaya çalışacağız. Dolayısıyla değerli Başkanım Yıldırım Demirören ve yönetim kurulumuzun selamlarını iletiyorum. Hepiniz hoşgeldiniz.

Seçim sathında 5-6 tane daha aday adayımız vardı. Onlar da hizmet etmek için projeler sunmuşlardı. Ama bu seçim sathıdır. Bizden yana herhangi bir kırgınlık ya da yanlış anlaşılma olduysa benden yana hakkım helal olsun, lütfen sizler de helal edin. Bu arada BAL Ligi'nden 3. Lig'e çıkan takımlarımız var… Cizrespor, Yomraspor, Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Zara Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzcespor ve Tekirdağspor. Hepinizi tebrik ediyorum. Hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Hayırlı sezonlar dilerim.

Değerli dostlar kura çekimine geçmeden önce bu yıl 2. Ve 3. Liglerimiz öncesi hep söyledik. Sizlerin maddi durumlarının, tesislerinin çok iyi olması lazım. Sizler birer imalathanesiniz. Siz iyi oldukça Türk futboluna iyi insanlar, ahlaklı futbolcular yetiştireceğinizi hep söyledik. Bunları artık reel hale getirdik. Geçen hafta size belli bir miktarda avans göndeririz demiştik. Ama takdir edersiniz ki yeni yönetim kurulu toplantımız ancak dün yapılabildi. Bugün 150'şer bin lira kulüplerimizin hesaplarına geçti. Artışları da ifade edeyim. Bütçenizi de ona göre yapın. Naklen yayın geliri 85 ve 110 bin liradan; 150 bin liraya yükseltildi. Sponsorluk geliriniz 2. Liglerin 200 bin lira, 3. Liglerde de 140 bin liraya çıkarıldı. Seyahat-konaklama giderleri de 180 bin liraya çıkarıldı. Genç futbolcu primleri, ön görüleri veya tavsiyelerini söyleyeyim. 2. Lig'deki 36 takım için 2 milyon lira net. Bu paranın tümü 2. Liglere dağıtılacak. 3. Liglere ise 3 milyon lira ayrıldı. Yani örnek olarak 57 takımdan 10 futbolcuya düşüyorsa bu para; onlara dağıtılacak. 'Puanlama sisteminde farklılık olur mu' diye bir soru işaretleri oluşmasın. Reel olarak bu para dağıtılacak. Yeni kurulumuzun Denetleme Kurulu Başkanı, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı beyle görüşmelerimiz oldu. Seyahatlerinizde en çok Anadolu Jet'i tercih ediyordunuz. Yüzde 25 iskontonuz vardı. Ancak artık yüzde 50 iskontonuz var. Bununla ilgili de bir çalışma yaptık.

untitled-1-copy-081.jpg