Anadolu Efes'te yeni sezon kombineleri satışa çıkıyor

Anadolu Efes'te yeni sezon kombineleri satışa çıkıyor

Lacivert-beyazlıların 2014-15 sezonunda oynayacağı tüm Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi karşılaşmalarını kapsayacak yeni sezon kombine kart satışları yarın başlayacak

İSTANBUL (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'in 2014-15 sezonunda oynayacağı tüm Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi karşılaşmalarını kapsayacak yeni sezon kombine kart satışları yarın başlayacak.

Anadolu Efes Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, "Efes Fan Card"a sahip olan taraftarların yüzde 20 indirim ile sahip olabileceği yeni sezon kombine kartları, sekiz farklı kategoride, 59 ile 2 bin 250 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

Taraftarların kombine kartlarını Biletix web sitesinden, Biletix çağrı merkezinden ve Biletix satış noktalarından temin edebilecekleri bildirildi. Ayrıca, Anadolu Efes'in oyuncuları Doğuş Balbay, Cedi Osman ve Dusko Savanovic ile Efes Kızları ve maskot "Çaylak"ın katılacağı, 23-27 Nisan tarihlerinde Buyaka AVM'de kurulacak etkinlik alanında, Anadolu Efes 2014-15 sezonu kombine kartı alan tüm taraftarları özel sürprizlerin beklediği ifade edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı