Anadolu Ajansı, Gedik Yatırım ile iş birliğine gidiyor

Anadolu Ajansı, Gedik Yatırım ile iş birliğine gidiyor

Gedik Yatırım, Anadolu Ajansı'nın geniş veri-haber ağı aracılığıyla yatırımcılarına elektronik platformlarında haber ve data akışı sağlayacak

İSTANBUL (AA) - Gedik Yatırım, Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali'nin geniş veri ve haber ağı aracılığıyla yatırımcılarına elektronik platformlarında haber ve data akışı sağlayacak.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Terminali, finans dünyasındaki yatırım ve iş birliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda Gedik Yatırım ile AA'nın gerçekleştirdikleri iş birliğine dair bilgilerin aktarılacağı toplantı yarın saat 10.00'da Raffles Hotel'de düzenlenecek. Toplantıda Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu, Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık ile her iki kurumun üst düzey yöneticileri de hazır bulunacak.

Sektörde bir ilk olan bu iş birliği ile Gedik Yatırım yatırımcılarına kullanım kolaylığı ile geniş alanda bilgi ve veriye erişim imkânı sunacak. Toplantıda Gedik Yatırım’ın özel olarak hazırlamış olduğu ve önümüzdeki dönemdeki finansal ve ekonomik riskler, beklentiler, fırsatlar ve bunlara bağlı yatırım stratejilerin incelendiği strateji raporu da ana hatlarıyla sunulacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :