Anader'in Kutlu Doğum ziyaretleri sürüyor

Anader'in Kutlu Doğum ziyaretleri sürüyor

ANADER Yönetimi, Kutlu Doğum Programları nedeniyle, "Aile Son Kalemiz" adıyla gerçekleştirmiş olduğu programlar çerçevesinde, nikah törenlerine katılarak, çiftlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Ribat Eğitim Vakfının Hanımlar Birimi olan Anadolu Aile Derneği (ANADER) Kutlu Doğum özel ziyaretlerinin son durağında  Selçuklu Belediyesi Nikah Salonundaydı. Gerçekleştirilen ziyaret programında 10 Çiftin nikah törenine katılan ANADER Yönetim Kurulu Üyeleri, çiftlerin mutluluklarına ortak olarak Peygamber Efendimiz (SAV)'in anısına yeni evlenen çiftlere hediyeler takdim etti.

 ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Kıvrak, "Değerlerimizin elimizden bir bir çalındığı modern çağda, aile son kalemiz ve biz, kilidimizi aşındırmak isteyenlere dirayetimiz, sabrımız ve uzun mesafeli hizmet görüşümüzün meyvesi olan projelerimizle "Beyhude uğraşmayın, kapılar sürgülü!" mesajını veriyoruz. Toplumun temel yapı taşı olan aileyi inşa edecek insanların bilinçsiz bir şekilde yuva kurmaya adım attığı, “aile” kavramının içinin boşaltıldığı günümüzde, tüm aile bireylerinin eğitimini hedefliyoruz.Bu çerçevede toplumun menfi değişime dur diyebilmesi ve bu değişimi müspet yöne çekebilmesi için, toplumu tahriplere karşı sağlam teçhizatla donatmak için, çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

ANADER Kutlu Doğum Programları çerçevesinde daha öncede Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji ve Çocuk Servislerini de ziyaret etmişti.