Amed Sportif-Fenerbahçe maçına doğru

Amed Sportif-Fenerbahçe maçına doğru

Amed Sportif Kulübü Asbaşkanı Edemen: "İyi bir oyun sergileyip, yolumuza devam etmeye çalışacağız"


DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşacağı Fenerbahçe'yi, sahasında yenmek istiyor.

Kupada Bursaspor'u eleyip, çeyrek finale çıkma başarısı göstererek dikkatleri üzerine çeken yeşil-kırmızılı ekip, yarın oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını teknik direktör Sertaç Küçükbayrak yönetiminde Seyrantepe Spor Tesisleri'nde yaptığı basın kapalı antrenman ile tamamladı.

Asbaşkan Nurullah Edemen, yarın kente gelecek olan Fenerbahçe kafilesini havalimanında karşılayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'yi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Edemen, "Başkan Aziz Yıldırım hemşehrimizdir. Onu da ağırlamak bize keyif verir. Bursaspor maçından sonra Türkiye'de gündem olduk. Bizim için zor bir maç olacak. Elimizden geldikçe ortaya güzel bir futbol koyup, yolumuza devam etmeye çalışacağız" dedi.

Edemen, maçın seyircisiz olmasının takımı için dezavantaj olacağını dile getirerek, "Futbol seyirci ile güzeldir. Seyirci olmayınca hangi maç olursa olsun keyif alınmıyor. Yine de seyircimiz tribündeymiş gibi futbolcularımız sahaya çıkacak ve ellerinden geleni yapacaklar" dedi.

Yarınki maçta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 12 maç ceza alan Deniz Naki ile sakatlığı bulunan Abdullah Çetin forma giyemeyecek.

Öte yandan, maçın oynanacağı Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde Fenerbahçe maçı öncesi tüm eksikliklerin giderildi. Kulüp görevlileri, soyunma ve hakem odaları, VIP salonu ile saha, yedek kulübesi ve tribünde temizlik yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medipol Başakşehir maçında taraftarlarının disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK tarafından Amed Sportif Faaliyetler'e verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle yarınki Fenerbahçe maçına seyirci alınmayacak.



Amed Sportif-Fenerbahçe maçına doğru

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :