"Ambalaj atıkları ve geri dönüşüm" konulu resim ve afiş yarışması

"Ambalaj atıkları ve geri dönüşüm" konulu resim ve afiş yarışması

Niğde Belediyesince kent merkezindeki okullarda "ambalaj atıkları ve geri dönüşüm" konulu resim ve afiş yarışması düzenledi.Belediyeden yapılan yazılı...

Niğde Belediyesince kent merkezindeki okullarda "ambalaj atıkları ve geri dönüşüm" konulu resim ve afiş yarışması düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, öğrenciler arasında çevre bilincinin artırılmasına yönelik "ambalaj atıkları ve geri dönüşüm" konulu resim ve afiş yarışmasına kent merkezindeki okullarda öğrenim gören 2, 3, 5 ve 6'ıncı sınıf öğrencilerinin katılabileceği bildirildi.

Açıklamada, Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce 65 okulda 8 bin 500 öğrenciye atık yağ, atık pil ve ambalaj atıkları konusunda eğitici seminerlerin verildiği belirtilerek, "Afiş dalındaki yarışmaya ise liselerde eğitim gören tüm öğrenciler iştirak edebilecek. Resim ve afiş yarışmasının müracaatları 4 Aralık tarihine kadar devam edecek. Yarışmaya katılacak öğrenciler, okul müdürlüklerinden yarışmayla ilgili şartları öğrendikten sonra Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edebilecek" denildi.

 Yarışma sonucunun ise 9 Aralık tarihinde "www.niğde.bel.tr" internet adresinden açıklanacağı dile getirilen açıklamada, her iki dalda dereceye giren öğrencilere 11 Aralık Cuma Günü Niğde Belediyesi Meclis Salonu'nda ödüllerinin verileceği belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı