Amacımız Konya’ya hizmet

Amacımız Konya’ya hizmet

Asrın İş adamları Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Halk Etliekmekte düzenlenen haftalık üye toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ASRİAD Konya’nın hedeflerinden de bahseden Balta 2019’da ihracat yapmak istediklerini söyledi. Mevlana Haftası’nı geride bıraktıklarını ifade eden Mustafa Balta, Şeb-i Arus programlarına gereken özenin gösterilmediğini söyledi. Balta, “Bizler Konyalı olarak bu programın başka bir şehirde yapılmasını istemiyoruz. Şeb-i Arus Konya’nın markasıdır. Konya’da kalmalıdır” açıklamalarını yaptı.

arsiad-(5).jpg

Pazar araştırmaları devam ediyor

2019 yılına 70 üye hedefi ile girdiklerini ve bu hedefi şu an gerçekleştirdiklerini söyleyen Balta, “ARSİAD olarak bizle ihracat yapmak üzerine çalışıyoruz. Türki cumhuriyetler, Ukranya, Gürcistan ve Rusya gibi ülkeler radarımızda yer alıyor. Bu ülkeler aylık olarak Pazar araştırma gezilerini düzenleyeceğiz ve bu geziler amacına ulaşacak. Gerekli araştırmaları gerçekleştirdik.  Ticaret Odamız burada bizlere yardımcı oluyor. Genç bir oluşumuz ama hızlıyız. Ne yapmak istediğimizi ve potansiyelimizin oldukça farkındayız. Konya’ya hizmet için elimizden geleni yapacağız. Konya piyasasına yeni bir soluk getirmek istiyoruz.” dedi. 5 Ocak’ta geçici şube binasının açılışını da yapacaklarını bildiren Balta, Türkiye’nin önemli bürokratlarının ve Konya’nın önde gelen isimlerinin açılışa katılacağını bildirdi.                    Ferit Hepokur-Memleket