"Amacımız basketbolumuzu daha iyi yerlere getirmek"

"Amacımız basketbolumuzu daha iyi yerlere getirmek"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu:"Harun başkana teşekkür etmek gerekiyor, çok büyük bir fedakarlık gösterdi ve bayrağı bize devretti"

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, amaçlarının Türk basketbolunu daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi.

TBF Olağan Seçimli Genel Kurulu'na tek aday olarak giren ve geçerli 113 oyun tamamını alarak başkanlığa seçilen Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Harun (Erdenay) başkana teşekkür etmek gerekiyor, çok büyük bir fedakarlık gösterdi ve bayrağı bize devretti. Çok şükür ki bizi bu süreçte yalnız bırakmayacak." dedi.

Ekip olarak Türk basketbolunda iyi işler yapmak için çalışacaklarını belirten Türkoğlu, "Umarım camiamız için hayırlı olur. Amacımız basketbolumuzu daha iyi yerlere getirmek. Güzel bir ekip kurduğumuz inanıyoruz. Ekip olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Camiamızdan aldığımız olumlu geri dönüşler bizi mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyoruz. 4 yıl süresince onlara layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Yönetim kadrosunda ve profesyonel ekiplerinde daha önce birlikte forma giydiği, önemli müsabakalara çıktığı arkadaşlarının da yer aldığını ifade eden Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Güvendiğimiz arkadaşlarımızla hareket ediyor olamamız çok önemli. Bizi yalnız bırakmadılar. Biz bu federasyona ekip olarak aday olduk. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu 4 yıllık süreçten."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :