Altyapıdan beklentimiz büyük

Altyapıdan beklentimiz büyük

Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ve Başkan Yardımcısı Osman Koçak futbol akademi profesyonelleri ile bir araya geldi.

 

 

Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ve Başkan Yardımcısı Osman Koçak futbol akademi profesyonelleri ile bir araya geldi. Tatlıcak Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna Akademi Koordinatörü Taner Ay, Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Bülent Yaldır ve Akademi birimlerimizde görev yapan profesyoneller katıldı.

BEKLENTİLERİNİ AKTARDI

Yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen buluşmada antrenörlere çeşitli konularda bilgiler aktaran Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, “Bu sezon farklı bir heyecan ile başlıyor. Konyaspor tarihimizde ilk kez böylesi güzellikte bir tesis ile alt yapı takımlarımız sezona başlayacak. Farklı noktalarda ve çokta kolay olmayan şartlar altında yapılanmaya çalışan Futbol Akademimiz artık Tatlıcak’ta son derece modern tesisimizde çalışacak. Bu bir milattır. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte gerekliliğine inandığımız alt yapı hamlesinin tamamlanması için gereken tüm çabayı serf ediyoruz. Sağ olun sizlerde özveri ile çalışıyorsunuz. Bizim görevimiz size çalışma ortamını hazırlamak. En iyi şekli ile size sunduğumuz bu çalışma ortamlarından en fazla nasıl faydalanabiliriz bunun çabasında olmanızı bekliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde alt yapımızdan çıkardığımız oyuncularla övünmek ve bunun gururunu yaşamak istiyoruz. Aramızdan genç bir kardeşimiz A takıma katıldı. Ali Karakaya, ümit ediyorum kadromuzda kalacak ve önemli başarılara imza atacak. Onun bu çıkışı diğer oyuncular içinde bir hedef olacak. Yapılan çalışmaların meyvesini bu şekilde almak istiyoruz. Yine alt yapı takımlarımızın formasını giyen Erdon Daci ve kalecimiz Ahmet Çolak, A takımımızda olacak. Bu oyunculardan çok uzun süre faydalanacağımızı düşünüyorum. Sizlerin çalıştırdığı takımlardan Milli takımlara giden oyuncularımız var. Bunların sayılarının gün geçtikçe artacağını ümit ediyoruz.

Sizlerden beklentimiz; hep birlikte çalışarak, güç birliği oluşturarak, hazırlanan bu güzel ortamda adeta bir okul gibi gençlerimizi geleceğe hazırlamanız olacak. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra antrenörler ile karşılıklı sohbet eden İkinci Başkan Selçuk Aksoy ve Başkan Yardımcısı Osman Koçak, onların görüşlerini de dinledi.