Altyapı çalışmaları hızla devam ediyor

Altyapı çalışmaları hızla devam ediyor

Karatay Belediyesi 2015 yılı hedefleri kapsamında yeni bağlanan mahallerde soğuk asfalt çalışmaları doğrultusunda altyapı çalışmalarını hızlandırarak mahalle içi yollarda kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin stabilize yol hazırlığı kapsamında  kumlama çalışması yaptıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir yandan kumlama çalışmaları diğer yandan ise bozulan yolların onarımının yapıldığını dile getirerek Karatay Belediyesi olarak yapılan çalışmalarda Karatay halkına layık olduğu modern ve temiz bir ortamda yaşama imkanı sunmayı hedeflediklerini kaydetti.  Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Obruk, Yağlıbayat, Ağsaklı, Beşağıl ve Divanlar Mahallelerinde kumlama ve altyapı çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Mehmet Hançerli, ekiplerin altyapı çalışmalarına devam edeceğinin altını çizdi. Özellikle 2015 yılı hedefleri içerisinde ilçe merkezine uzak mahallelerde çalışmalara ağırlık verileceğine ve soğuk asfaltı olmayan mahalle kalmayacağına dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, 6360 sayılı yasa doğrultusunda çalışmalara ilk başlayan ve çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürerek eksiklikleri ilk tamamlayacak olan Belediye olacaklarını vurguladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, teknolojik imkanlar kullanılarak kırsal, merkez ayrımı yapmadan herkesin alması gereken hizmeti Karataylılara ulaştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.