Altunyaldız’dan Seydişehir’e ziyaret

Altunyaldız’dan Seydişehir’e ziyaret

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında Seydişehir’e gelerek partililerle buluştu.

 

 

Seydişehir ziyareti kapsamında ilk olarak AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla toplantı yaparak 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer toplantıda yaptığı konuşmada seçim çalışmaları kapsamında tüm teşkilat mensuplarının büyük bir özveri ortaya koyarak üzerine düşen görevin en iyisini yapmanın gayretiyle çalıştığını ifade ederek,  belediye başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve mahalle başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinde gece gündüz demeden başarılı bir çalışma ortaya koyan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan Altunyaldız,  SKM tarafından hazırlanan programlar dahilinde yoğun bir seçim çalışmasının içinde olduk. Seçim çalışmaları süresi boyunda gittiğimiz her yerde milletimiz yakın ilgi ve alaka göstererek bizleri bağrına basmıştır. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancını bir kez daha sandıkta tescilleyerek kendisine durmak yok yola devam derken diğer bir taraftan da bizlere açık bir mesaj vermiştir. Bizler milletimizin bize verdiği mesajı çok iyi anladık ve çalışmalarımızı da o yönde sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız. Bundan sonraki süreçte Türkiye yeni bir sistemle yönetilecek ve ortaya koyduğu hedeflere daha emin adımlarla hızlı bir şekilde ulaşacaktır. Şimdi vakit AK Partinin 16 yıllık iktidarı döneminde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır bilinciyle daha çok çalışma vaktidir. 24 Haziran seçimleri ülkemize, milletimize, Konya’mıza ve Seydişehir’imize hayırlı ve uğurlun olsun dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız teşkilat ziyaretinin ardından beraberinde İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çarşı meydanında esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Altunyaldız esnaf ziyaretinin ardından Seydişehir Belediyesine ziyarette bulundu.