Altunyaldız'dan Bozkır'a ziyaret

Altunyaldız'dan Bozkır'a ziyaret

A Parti Konya Milletvekili Altunyaldız ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu, Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır Belediyesini ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Bozkır Kaymakamlığını ve Bozkır Belediyesini ziyaret etti.

Milletvekili Altunyaldız ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Bozkır’da yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alarak, yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu.

Bozkır Belediyesini ziyaret eden Altunyaldız, burada Bozkır Belediye Meclisi toplantısına katılarak, bilgilendirmelerde bulundu.

Bozkır Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi alan Altunyaldız, şöyle konuştu:

"Bozkır bizimle birlikte artık bir başka Bozkır olacak. Bozkır'ı, hem üreten, hem yaşatan hem de yaşayan ilçe konumuna getireceğiz. Bunu üretim alanlarımıza, bahçelerimize, sulamalarımıza sahip çıkarak, kollayarak gerçekleştireceğiz. Bozkır'da her şey bizim kontrolümüz altında. Yapılan tüm çalışmaları, Kaymakamımız Mustafa Demir ve Belediye Başkanımız İbrahim Gün ile birlikte istişare ederek gerçekleştiriyoruz. Sizler vasıtasıyla tüm hemşehrilerimizi buradan selamlıyorum."

Bozkır Kaymakamlığını ziyaret eden Altunyaldız ve Çolakoğlu, yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Altunyaldız, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ve Belediye Başkanı İbrahim Gün ile, Çarşamba Çayının kenarında bulunan, 1949 yılında yapılan Zengibar Anadolu Lisesi ve Meslek Lisesinin, ömrünü tamamlaması nedeniyle taşınmasını ve akabinde belirlenen yere 32 derslik yapılması hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu, isteğin en kısa zamanda değerlendirileceğini ve bakanlık olarak girişimlerin yapılacağını müjdeledi.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Çolakoğlu, Kaymakam Demir ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ile birlikte taşınması talep edilen okulları yerinde inceledi.

Programa, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :