Altını, doları ve birikimi olanlar dikkat! Büyük Reset...

Altını, doları ve birikimi olanlar dikkat! Büyük Reset...

İsrail - Filistin Savaşı, Değerli Metaller ve Para Piyasalarına Büyük Darbe Vurabilir!

Ortadoğu'daki İsrail - Filistin savaşı, değerli metaller ve para piyasaları üzerinde potansiyel etkilere işaret eden ünlü analist İslam Memiş'ten yatırımcılara kritik bir uyarı geldi. İslam Memiş, savaşın küresel borsalara, petrol fiyatlarına ve altın ile gümüş gibi değerli metallerin değerine olumsuz bir etki yapabileceğini belirterek, yatırımcıları hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş: İsrail - Filistin Savaşı, "Büyük Reset"in İkinci Çöküşünü Tetikleyebilir

İslam Memiş, enflasyonun gerekçesinin önce Rusya-Ukrayna savaşıyla açıklandığını, şimdi ise İsrail-Filistin savaşının bahane olarak kullanılabileceğini söyledi. Ayrıca, "Büyük Reset" için ikinci bir ekonomik çöküşün gerektiğini ileri sürdü ve bu çöküşün İsrail ile Filistin arasındaki savaşla gelebileceğini iddia etti.

konya-piyasalari-son-durum-10-ekim-2023.jpg

Altın ve Döviz Cephesinde Son Durum (10 Ekim 2023)

Küresel Borsalarda Düşüş ve Değerli Metallerde Artış Bekleniyor

Dolar, altın ve borsa için beklentilerini paylaşan İslam Memiş, Dolar/TL'de 29,70, gram altında 1.880 ve borsada 7.500 puan altı 7.150 puan gibi seviyeleri işaret etti. Ancak, günlük veya aylık işlemler yapan yatırımcılara dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunarak, "Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek olur" dedi.

Yatırımcılara Uyarı: "Bir Sabah Batma İhtimaliniz Çok Yüksek Olur"

İslam Memiş'in bu uyarıları, yatırımcılar için önemli bir dönemde gelirken, piyasalardaki belirsizliklerin ve siyasi gelişmelerin etkilerini değerlendirmek için dikkatli olunması gerektiğine işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.