Altındağlı kadınların yıl sonu sergisi açıldı

Altındağlı kadınların yıl sonu sergisi açıldı

ANKARA (AA)- Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA)- Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezinde faaliyet gösteren kadınlar tarafından hazırlanan sergi, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Sergi Salonu'nda açıldı.

Açılışa, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yanı sıra Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pehlivan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergide, çarşaf bağlamadan ahşap rölyefe, kırk yamadan gümüş kazaziyeye, ev dekorasyonundan ipek kozacılığına kadar birbirinden farklı alanda üretilmiş yüzlerce eserler yer alıyor.

Tiryaki, burada yaptığı açıklamada, kültür merkezleriyle birlikte Altındağlı kadınların hayata artık daha geniş bir pencereden baktığını belirtti.

Sanatla uğraşan kadınların çocuklarına da örnek olacağını ifade eden Tiryaki, bu sayede bilinçli nesillerin yetişeceğini kaydetti. Kültür merkezlerinde yaklaşık 50 bin kadına hizmet verdiklerine işaret eden Tiryaki, "Bilime, sanata ve spora açılan kapıdan içeri girmek istiyorsanız bu merkezler en doğru adres." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :