Altınay;  Seçimdeki Birlik Ve Beraberliğimiz Emlak Sektörüne Güç Katacak

Altınay; Seçimdeki Birlik Ve Beraberliğimiz Emlak Sektörüne Güç Katacak

Konya EmlakçılarOdası Başkanı Sedat Altınay, 15 Mart 2018 Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesi yaptığı açıklamasında, Konya Emlak sektörü yapılacak olan olağan genel kurulda birlik ve beraberliğimiz ile emlak sekötürüne güç katacaktır.

Konya Emlakçılar odası  5. Olağan Genel Kurulu 15 Mart 2018 Perşembe günü Dedeman Otel’de 10.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.
 Mevcut Başkan Sedat Altınay, kongre öncesi yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi.” Bize  verilen görev süresince emlak sektöründeki esnaflarımızın ve üyelerimiz her zaman yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz. 
Zor bir dönemeçten geçen ülkemizde bizler ekonomiye yön vermek ve destekleme adına var gücümüzle mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bir kongremizi daha gerçekleştireceğiz. Bu seçimde kazanan taraf Konya Emlakçılar odası olacaktır. Yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte Dedeman otelde gereçekleştireceğimiz 5. Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız.Birlik ve beraberliğimiz Konya’da emlak sektörüne güç katacaktır.
Onun için 15 Mart 2018 Perşembe günü Dedeman Otelde gerçekleştireceğimiz 5. Olağan genel kurulumuza tüm üyelerimizi davet ediyor.ve demokratik haklarını sandıkta kullanmaya davet ediyoruz.” Dedi.