Altay'dan muhtarlara ziyaret

Altay'dan muhtarlara ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni hizmet binasına gerçekleştirilen ziyarette Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.


Konya Muhtarlar Derneğinin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Altay, “Mahalle muhtarlarımızın belediyecilik hizmetleri yürütmemiz de bizlere çok büyük katkıları oluyor. Çünkü mahallelerde sorunları dinleyen ve bunları bize anlatan sonra da birlikte çözüm için masa başında çalıştığımız, aslında şehrin yükünü çeken kardeşlerimiz onlar. Hizmetlerimizin, hem doğru şekilde ve zamanında yapılması hem de vatandaşlarımıza doğru aktarılması konusunda bize yardımcı oluyorlar. Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, “Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın şehrimize kazandırdığı başarılı hizmetlerin devamını diliyor, muhtarlarımıza olan desteğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.