Altay ve Özer'den Memleket’e ziyaret

Altay ve Özer'den Memleket’e ziyaret

Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında çalışmalara devam eden Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı, Memleket gazetesine ziyarette bulundular.

Selçuklu Belediyesi ve AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında çalışmalara devam eden Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı, Memleket gazetesine ziyarette bulundular.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Görgülü ve Ahmet Furkan Kuşdemir, Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ve Yazı işleri kadrosunu ziyaret etti.

 

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Altay, Selçuklu’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz adına büyük bir değişim olduğunun altını çizen Altay, değişen dünyada Türkiye bu referandumla dünyada güçlü ülke konumuna geleceğini ifade etti. Referandum çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Altay, “Selçuklu ilçesi Konya merkez ilçeleri arasında geniş bir araziye sahip. Çalışmalarınızı ilçenin tüm köşesinde yürütüyoruz. AK Parti İl teşkilatımızla birlikte planlamalar dahilinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Selçuklu’da genç nüfusun çoğunluğunu da hesaba katarak özellikle üniversite öğrencilerimizle buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bunların yanında her gün bir mahallede vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Seçimde kararsız olan vatandaşlarımızla konuşuyoruz ve onlara 18 maddeyi en güzel şekilde anlatıyoruz. 15 Nisan’a kadar bu çalışmalarımız artarak devam edecek ve Selçuklu ilçemizde her vatandaşa 18 maddeyi anlatacağız” dedi.

“YÜKSEK KATILIM BEKLİYORUZ”

16 Nisan’da yapılan olan seçimden başarılı bir sonuç çıkacağına inandıklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ İnşallah 16 Nisan’da vatandaşımız sandığa yüksek bir katılım oranı ile gidecek ve yine gereğini yapacaktır. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke, özellikle son 15 yıldır yaptıklarımızla da daha da güçlü olamaya gayret ediyoruz” dedi.

“DAHA HIZLI BÜYÜMELİYİZ”

Türkiye’de daha önce yapılan anayasaların olağanüstü dönemlerde yapıldığını ve ülkede vesayet süreci yaşattığını örneklerle anlatan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ise, “ Ülke olarak kısa tarihi süreçte 28 Şubatları, 27 Nisan e muhtırasını, 367 vesayetini, 17-25 Aralık’ı yaşadık ve en sonunda 15 Temmuz’u yaşadık. Görüyoruz ki bu sistem bir kargaşa sistemi ve bu sistem güçlü Türkiye’nin önünde bir engel.  Türkiye 1950 yılında çok partili hayata geçmiş. 1950’den itibaren Türkiye’de 50 hükümet, 50 Başbakan değiştirmişiz. 26. Parlamentoyu seçiyoruz ama 65. hükümetteyiz. Bu kadar sürede İngiltere’de 15 Başbakan değişmiş, Amerika’da 17 Başkan değişmiş, Almanya’da 24 Başbakan değişmiş, Fransa’da 11 Cumhurbaşkanı değişmiş. Bu süreçte biz sistemin bize getirdiği tıkanıklıklarla uğraşırken dünya çok hızla yol aldı. Aradaki mesafeler açıldı. Şu anda güçlü bir iktidar var şimdi biz bu açığı kapatmaya çalışıyoruz” dedi. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Adem Alemdar, Başkan Altay ve AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan ziyarette  Yazı İşleri Müdürü Sami Gediz, Haber Editörü M. Ali Elmacı ve Reklam Müdürü Ahmet Ünver hazır bulundular.