Altay, “Selçuklu’da ilklere imza atıyoruz”

Altay, “Selçuklu’da ilklere imza atıyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Baloğlu, Adalhan civarındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Altay, Ak Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ile birlikte Adalhan civarındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan heyet, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Selçuklu’da belediye ile vatandaş arasında engel bulunmadığının altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu yatırımlar ve hizmetlerle değerine değer katmaya devam ediyor. Sağlık, spor, eğitim alanında tamamladığımız birçok proje var. Vatandaşlarımız bu hizmetlerimizden yararlanıyor. Devam eden projelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve refahını arttırmak için Selçuklu’da ilklere imza atıyoruz. Mahalle konakları, spor salonları, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel etkinliklerle Selçuklu’da dolu dolu hizmetlere imza atıyoruz. Tüm bu çalışmaları ekip ruhuyla, hemşehrilerimizden aldığımız destekle yapıyoruz” dedi.

 Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’ da,“ 1 Kasım seçimleri hem ülkemizin hem de yaşadığımız coğrafyanın kaderini belirleyecek bir seçim. Bugün Ak Parti’nin karşısında yurt içinden ve yurt dışından birçok güç var. Tek sıkıntıları Ak Parti iktidarı ile yoluna devam eden Türkiye, bunu engellemek için her yolu deniyorlar. Ak Parti iktidarı ise gerçekleştirdiği reform ve atılımlarla hep bu güzel ülkenin güzel insanlarının menfaatini düşünüyor. Başta Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere bizler çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah” dedi.