Altay: Konya’mızı daha güzel yerlere taşımak için çalışıyoruz

Altay: Konya’mızı daha güzel yerlere taşımak için çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Emirgazi ve Karapınar ilçelerinde belediye başkanlarını, AK Parti İlçe Teşkilatlarını ve esnafları ziyaret etti

 

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Emirgazi ve Karapınar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İlk olarak AK Parti Emirgazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Uğur Çanakçı ve partililerle bir araya gelen Başkan Altay, yeni dönemde verdikleri tüm sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Altay, “Bu dönem daha uyumlu çalışma imkanımız var. Yeni Büyükşehir Yasası ilk başladığında bazı soru işaretleri vardı ama geçen beş yılda bunun ilçelerimiz için ne kadar önemli bir katkı olduğunu, ilçelerimizde yapılamayan işlerin nasıl yapıldığına hepimiz şahitlik ettik. Aynı azim ve kararlılıkla Konya’mızı daha güzel bir yere taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu. Daha sonra Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak’ı ziyaret eden Başkan Altay, Koçak’a çalışmalarında çalışmalar dilerken; Koçak da ziyareti dolayısıyla Başkan Altay’a teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK OLAN YERDE BEREKET OLUYOR

Emirgazi esnaflarını da ziyaret eden Başkan Altay, daha sonra Karapınar’a geçerek AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Naci Tartan ve partililerle görüştü. Teşkilatlardan aldıkları güçle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Altay, “Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile Karapınar’a hizmet için çaba sarf ediyoruz. Güzel ve iyi neticeler çıkmaya başladı. İnşallah bu hizmetler önümüzdeki yıllarda devam eder. Önemli olan birlik ve beraberliğin olması. Birlik ve beraberlik olan yerde bereket oluyor. Onun için teşkilatların uyumu hizmet kadar önemli. İnşallah bunu da sağladığımızda beş yıl için her şey çok güzel olur iyi olur” dedi.

ALTAY: HEP BİRLİKTE KARAPINAR’I ÇOK DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Daha sonra Karapınar Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile görüşen Başkan Altay, belediye başkanlığında ikinci dönemi olan Mehmet Yaka’nın tecrübeli olduğunu söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesiyle birlikte çalışma kültürü oluştu. Tabi bir büyük avantajımız da Karapınarlı Bakanımız olması. Sağ olsun sadece Karapınar’ın değil, Konya’nın tüm meseleleriyle ilgileniyor. Allah razı olsun kendisinden. İnşallah hep birlikte Karapınar’ı çok daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YAKA’DAN BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka da yeni dönemde Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ziyareti nedeniyle Başkan Altay’a teşekkür etti. İlçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan Selimiye Külliyesi Millet Kıraathanesi’ni de ziyaret eden Başkan Altay, Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi tarafından çalışmalar yürütülen erozyon sahası ile Hotamış Depolama Göletinde de incelemelerde bulundu. Başkan Altay’a ilçe ziyaretlerinde AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Koyuncu, Necati Sametoğlu ve Fuat Kunduracı da eşlik etti.

altay-konya’mizi---5.jpg