Altay, iftarda Kululularla buluştu

Altay, iftarda Kululularla buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kulu’da düzenlenen iftar programında çok sayıda ilçe sakini Büyükşehir’in kardeşlik sofralarında bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programları kapsamında Kulu’da çok sayıda ilçe sakini birlikte iftar yaptı.

Kulu Kapalı Pazar alanında düzenlenen iftar programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek bir günde Kulu’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah hep birlikte daha güzel ve güçlü bir Türkiye için 24 Haziran seçimlerinde sizlerden destek istiyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için tüm ümmetin sesinin daha yüksek çıkması ve hep birlikte huzur içinde nice Ramazanlar geçirmemiz için bu desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Mübarek Kadir Gecesi’nin hürmetine Cenab-ı Hak mazlumlara, sıkıntı içinde olanlara kurtuluş nasip etsin. Bu gece çok dua edelim. Ailemiz, ülkemiz, milletimiz ve Müslüman din kardeşlerimiz için çok dua edelim” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kulu’nun eksilerini gidermek için teşkilatlarıyla ve belediyelerle hep beraber gayret gösterdiklerini ve AK Parti olarak Kulu’yu önemsediklerini söyledi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız da 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin İslam alemine ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.