Alman çift ölü bulundu

Alman çift ölü bulundu

Alanya'da, Alman çift, kiraladıkları dairelerinde elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış ve battaniyelere sarılı halde bulundu

ANTALYA (AA) - Alanya ilçesinde Alman uyruklu karı koca tatil için kiraladıkları dairede elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış ve battaniyelere sarılı halde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir sitenin 10'uncu katındaki bir daireyi 2 hafta önce tatil için kiralayan Peter Horvath (65) ve Kerstin Horvath (50) çiftinden Almanya'daki yakınları bir haftadır haber alamayınca durumu aynı sitede oturan tanıdıklarına bildirdi. Çiftin yakınları, çaldıkları daireden ses gelmeyince durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

Çilingir yardımıyla daireye giren ekipler salonda Peter Horvath'ın, yatak odasında ise Kerstin Horvath'ın elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış, bazaların altına sokulmuş cesetleriyle karşılaştı. Cesetlerin kokmaması için her iki odadaki klimaların ise açık bırakıldığı öğrenildi. Çiftin en son 16 Ağustos'ta, elektrik faturası ödemek için gittikleri postanede görüldükleri öğrenilirken, olayla ilgili site bahçıvanı ve kapıcısının ifadesine başvuruldu. 

Alman çiftin yaklaşık 1 hafta önce tanıştıkları bir Türk gençle arkadaşlık kurdukları ve bu kişinin siteye belli aralıklarla geldiği öğrenildi.

Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı.  Sitede bulunan güvenlik kamera kayıtlarına el koyan jandarma ekipleri zanlı ya da zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Kaynak:Haber Kaynağı