Alişan ve Çağla'ya GÜLBEN BOMBALARI!

Alişan ve Çağla'ya GÜLBEN BOMBALARI!

Her Şey Dahil'e davet edildiği halde gitmeyen ve başka bir gün Melek Baykal'ın programına çıkan Gülben Ergen, sosyal medyadan tepki gösterdi

Alişan, yapımın sezon finalinde, Ergen'e programınıza gelirim dediği halde gelmediği için sitemde bulundu. Ergen ise sosyal medya hesabından “Melek Baykal'ın ilk kez konuğu oldum ve Alişan- Çağla ikilisine söz vermedim. Ekranda yaptıkları açıklamaları hoş bulmadım'' diyerek kırgınlığını dile getirdi. 

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Doğum yeri İstanbul /Kadıköy olan güzel şarkıcı Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 yılında dünyaya gelmiştir. Mashar ve Gülser çiftinin 2. Çocukları olan Ergen’in bir de abisi vardı. Ancak Gülben Ergen(18) abisini ( 23 ) talihsiz bir trafik kazası sonucunda kaybetti. Birkaç kaç yıl aradan sonra babasını da kaybeden Ergen,  o dönemlerde oldukça zor günler geçirdi. Lise eğitimini Kadıköy Ticaret Lisesinde tamamlayan Ergeni lise 2. Sınıfta Hürriyet Gazetesinin düzenlemiş olduğu Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. Olarak yıldızını parlatmayı başarmıştır.

İlk sinema filmi 1988 yılında Bülent Ersoy ve İsmet Özhan’ın başrol aldığı Biz Ayrılamayız olmuştur. Ardından birçok dizi ve sinema filminde, Yeşilçam’ın ünlü isimleriyle birlikte yer alan Gülben Ergen, ardından 1994 Yılında İbrahim Tatlıses’in alt kadrosunda yer alarak ünlü Maksim Gazinosu’nda boy göstermiştir. 2000 yılına kadar yer aldığı her projede başarı gösteren Gülben Ergen, yine 2000 yılı içinde yayına giren Dadı adlı dizi filmi ile iyice ekranların vazgeçilmezi halini almayı başardı. Ardından yine çeşitli sabah programı ve dizlerde yer alan Ergen, 2004 yılında, Anadolu Ateşi dans grubuyla adını duyuran ve Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi olan Mustafa Erdoğan ile evlendi. Çiftin evlilikleri süresince Atlas, Arey ve Güney adında 3 tane çocukları oldu.  Ergen ve Erdoğan çifti 2012 yılında boşanma kararı alarak yollarını ayırdı.

Yapmış olduğu tüm çalışmaların yanı sıra hiçbir zaman müzik çalışmalarını bırakmayan Gülben Ergen, müzik piyasasına damga vuran birçok albüm çıkartmıştır. Çeşitli dallarda bir çok ödülün sahibi olan güzel sanatçı 28 Eylül 2014 tarihinde, sadece bir nikah töreni ile tv program sunucusu olan Erhan Çelik ile İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyünde evlenmiştir.

GÜLBEN'DEN TWİTTER BOMBALARI

Etiketler :