Alima Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

Alima Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

PTT 1. Lig temsilcisi, Kardemir Karabükspor'u yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'da, Kardemir Karabükspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Sezonun ikinci yarısına 1461 Trabzon mağlubiyetiyle başlayan, ardından sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Multigroup Alanyaspor'a yenilen Malatya temsilcisinde 1-0'lık Kardemir Karabükspor galibiyetiyle moraller yerine geldi.

Kadrosuna kattığı yeni futbolcularla çıkış yakalamayı hedefleyen ancak aldığı sonuçlarla hedefini henüz yakalayamayan sarı-siyahlılar, Kardemir Karabükspor karşısında aldığı galibiyetle taraftarını sevindirdi.

Evinde istediği sonuçları almakta zorlanan Malatya temsilcisi, Kardemir Karabükspor karşısında bu sezon sahasındaki 3. galibiyetine imza attı. İç sahada yaptığı 10 maçın 3'ünü kazanabilen Malatya temsilcisi, 1 defa berabere kalırken, 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrılarak 10 puan elde etti.

Son 5 maçta mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor, bu sonuçla galibiyet hasretini giderirken, puan cetvelindeki son sıralardan da uzaklaşma adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Malatya temsilcisi, ligde oynadığı 21 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 18 gol atan ve kalesinde 25 gol gören Alima Yeni Malatyaspor, puanını 24'e çıkardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :