Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Karşıyaka maçını kazanmış olsaydık play-off şansımız çok fazla olacaktı"- "Hedefimiz ligde kalmaktı, bunu da çok şükür başardık. Hatta play-off'u kaçırdık"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Karşıyaka maçını kazanmış olsaydık play-off şansımız çok fazla olacaktı." dedi.

Ravcı, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 3-3 berabere kaldıkları Karşıyaka müsabakanın son yılların en keyifli maçlarından biri olduğunu söyledi.

Müsabakada iki takımın da yakaladığı pozisyonlarla seyir zevki yüksek bir maç ortaya çıkardıklarını belirten Ravcı, "Sonuca baktığımız zaman iki takıma yaramayan bir sonuç ortaya çıktı. Bizim play-off şansımızı azalttı. Karşıyaka maçını kazanmış olsaydık play-off şansımız çok fazla olacaktı. Karşıyaka kazansaydı, ligde tutunmalarına dair umutları daha fazla olacaktı. Beraberlikle biten bir maç. Karşıyaka Kulübü'ne geçmiş olsun diyorum." diye konuştu.

Ravcı, ligde son iki haftaya girdiklerini anlatarak, "Bu iki haftayı da kazanıp sezonu bitireceğiz. Bizim açımızdan hedeflerimize ulaştık. Hedefimiz ligde kalmaktı, bunu da çok şükür başardık. Hatta play-off'u kaçırdık. Alima Yeni Malatyaspor olarak bu lige renk kattığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolcularının ve teknik heyetin başarısının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Ravcı, tüm ekibe teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :