Alima Yeni Malatyaspor seriyi sürdürmek istiyor

Alima Yeni Malatyaspor seriyi sürdürmek istiyor

- PTT 1. Lig'in 30. haftasında yarın Altınordu'yu konuk edecek Malatya temsilcisi, taraftarı önünde 3 puan mücadelesi verecek

MALATYA (AA) - Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'in 30. haftasında yarın iç sahada Altınordu ile yapacağı maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde üst üste yaptığı 3 maçta Balıkesirspor (1-0), Şanlıurfaspor (2-1) ve Kayseri Erciyesspor'u (2-0) mağlup eden Malatya temsilcisi, Altınordu karşısında seriyi 4 maça taşımaya çalışacak.

PTT 1. Lig'in 29 haftalık bölümünde 40 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor, averajla kendisiyle aynı puana sahip Samsunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un gerisinde 10. sırada bulunuyor.


- İç saha performansı

Alima Yeni Malatyaspor, ligde iç sahada şu ana kadar oynadığı 14 maçta 20 puan topladı.

Sahasında yaptığı karşılaşmaların 6'sını kazanan sarı-siyahlılar, 2 kez berabere kaldı, 6 müsabakadan ise yenilgiyle ayrıldı.

İç sahada Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Giresunspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor'u yenen Malatya ekibi, Samsunspor ve Adanaspor ile berabere kaldı, 1461 Trabzon, Vartaş Elazığspor, Göztepe, Denizlispor, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a da mağlup oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :