Ali Turan: Hedefli takımız

Ali Turan: Hedefli takımız

Torku Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Ali Turan, geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerden yeni sezonda devam ederek başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istediklerini söyledi.

 

 

Çok iyi bir çalışma döneminden geçtiklerini ve her geçen gün lige hazır olmaya başladıklarını ifade eden Torku Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Ali Turan, geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerden yeni sezonda devam ederek başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istediklerini söyledi.

Ali Turan, açıklamasına yeni sezon öncesi çalışmaları değerlendirerek başlarken, "Sezon başı kamplar genelde yoğun ve sıkıcı geçer. Ama bizimki öyle değil. Aykut hoca ve ekibi bize zevkli ve neşeli geçen antrenmanlar yaptırıyorlar. Günde bazen 2, bazen 1 antrenman yapıyoruz. Her şey yolunda. Ciddi bir sakatlığın yaşanmaması da bizim adımıza önemli bir artı. Artık ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'de Konyaspor olarak üçüncü senemiz" diyerek sözlerine devam eden Ali Turan, "İlk sezon hedefimiz ligde kalmak, geçen sezonda ilk 10 takım arasında sezonu tamamlamaktı. Çok şükür bu iki hedefimizi de gerçekleştirdik. Her sene hedeflerimizin üzerine koyarak geldik ve geçen sezonu 8.olarak bitirdik. Yeni sezon mutlaka bir önceki sezondan daha iyi bir şekilde ligi bitirmemiz lazım. Bu lig sıralaması da olur, puan anlamında da olur. Ama geen senenin üzerine çıkmak istiyoruz. Kesinlikle hedefsiz bir takım değiliz. Ve belirlediğimiz hedefler doğrultusunda da yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Ali Turan, stadyun ve taraftarların geride bıraktığımız sezona damgasını vurduğuna inandığını belirterek, "Geçtiğimiz seneye baktığımızda yeni stadyumumuzun da etkisiyle fazlasıyla kombine bilet satılmıştı ve taraftarlarımız özellikle büyükler diye anılan takımlarla oynadığımız maçlar başta olmak üzere tüm maçlarımıza büyük ilgi göstermişlerdi. Rakip ayrımı gözetmeksizin bizi her zaman desteklediler. Aynı desteğin yeni sezonda daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Çünkü onların verdiği destek bizim adımıza saha içerisinde müthiş itici bir güç oluyor. Bunu birçok maçta sonuç anlamında yaşadık. İnşallah yeni sezonda da onlarla birlikte güzel sonuçlara ve önemli başarılara imza atacağız" şeklinde görüş belirtti.