Ali Turan: Golde Egemen bana faul yaptı

Ali Turan: Golde Egemen bana faul yaptı

Torku Konyasporlu Ali Turan, Egemen'in attığı golde kendisine faul yapıldığını, ancak bunu hakemin görmediğini ifade etti.

Torku Konyasporlu  Ali Turan, Fenerbahçe karşısında özellikle maçın ilk yarısında iyi oynayıp golü de bularak öne geçtiklerini, ancak ikinci devrede skoru koruma iç güdüsüyle hareket ettiklerini söylerken, rakibin attığı golde kendisine faul yapıldığını, ancak bunu hakemin görmediğini ifade etti.


Takımın oynadığı son iki maçta istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirterek açıklamasına başlayan  Ali Turan, "Bu sonuçları unutturacak bir skor elde etmek için maça çıktık. Özellikle de ilk yarıda nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Golü de bularak öne geçtik. Bu tür maçlarda ikinci golü bularak daha rahat olmanız lazım. Ancak ilk yarının son dakikalarından itibaren üzerimizde skoru koruma adına bir baskı hissetmeye başladık. İkinci devrede bu şekilde oynandı. Rakibin attığı golde Egemen'in bana yaptığı açık bir faul vardı. Galiba hakem görmedi. Her şeye rağmen böylesine zorlu bir maçtan bizim adımıza moral olan bir sonuçla ayrıldığımız için mutluyuz. İyi mücadele ediyoruz ancak bazen şanssız maçlar oynuyoruz. Bunlara da inşallah bir son vermiş olduk. Biz gerçekten iyi ve ligde daha üst sıraları hak eden bir takımız. Kalan haftalarda bunu da göstereceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.