Ali Nur Kutlu'dan Fethullah Gülen yazısı

Ali Nur Kutlu'dan Fethullah Gülen yazısı

Paralel Yapıya karşı başlatılan büyük operasyonun ardından günün yazısı Yeni Şafak yazarı Ali Nur Kutlu'dan geldi. Kutlu, Gülen'e "Dine, İslam’a, ayete sığınma, onu kalkan yapma kendine, ağlama Ey Şakirt" dedi.

İşte o yazı:

"BAKALIM NE ZAMAN UYANACAKSIN ŞAKİRT GEMİN BATIYOR

Yapılanların hesabı sorulmayacak mı sandın?

Hesap vakti geldi. Gelemeyecek dediler değil mi? Hiçbir şey olmayacak dediler, bu Hizmet Gemisi asla batmaz dediler. Sen de inandın Ey Şakirt.

Cemaat bülteni gazetenin yayın yönetmeni ‘korkmayın’ diyor, Başbakan’a ‘zalim’ diyor, size ‘mazlum’ diyor ve sonunda ‘içimizde çözülmezsek zafer bizim olacak’ diyor, sen de inanıyorsun değil mi?

Bakalım ne zaman uyanacaksın Ey Şakirt. Hizmet Gemisi batıyor, içeri giren sular ayaklarına kadar geldi ama sen hala ilahi bir gücün seni kurtaracağına inanıyorsun.

CEMAAT MONŞER İMAMLARINI AMERİKA’YA KAÇIRDI GERİDE İKİNCİ SINIF YOLCULAR KALDI

Cemaat birinci sınıf ekibini, yani monşer imamlarını, gazetecilerini, polis şeflerini kaçırdı Amerika’ya. Geride ikinci sınıf yolcular kaldı ve şimdi onların hayatları kararacak.

Yapılan hukuksuzluk, iftira, dinleme, komplo, ihanet, casusluk ne varsa hesabını sormak için gözaltılar başladı. Cemaatin tuzu kuru yazarları bağırıyor; ‘sahur vakti gözaltı olur mu, hukuksuzluk var, adalet nerede’ diye.

Bu ülkede adalet, hukuk, vicdan, dürüstlük, kardeşlik kavramlarını öldüren Cemaattir. Şimdi hesap vakti gelince öldürdüğü bu kavramlardan medet umuyor.

ÖYLESİNE VİCDANSIZCA İNSANLARIN CANINI YAKTIN Kİ SENİ KİMSE DUYMAYACAK

Seni kimse duymayacak! Öylesine vicdansızca insanların canını yaktın ki, sana kimse yardım etmeyecek, kimse üzülmeyecek. Ellerini haksız yere kelepçeleyip fotoğrafını yaydıklarınız, bahçesine, arazisine, evine silah koyduğunuz, bilgisayarına, telefonuna suç delili yerleştirdiğiniz, mahremini dinlediğiniz, ailesinin görüntüsünü kaydettiğiniz, bir gece suçlu canavara çevirdiğiniz, canını yaktığınız, hayatını kararttığınız herkes şu an mutlulukla hesap sorulmasını bekliyor.

CASUSLARDAN VE TÜRKİYE DÜŞMANLARINDAN BAŞKA KİMSENİZ KALMADI

Size destek veren, yardıma geldik diyenleri bizden daha iyi tanırsınız, batan geminizi yağmalayacak korsanlar onlar. Zaten korsanlardan, casuslardan, Türkiye düşmanlarından başka kimseniz kalmadı. Yaptığınız kötülükler yüzünden lanetli bir kavme dönüştünüz, kimse sizin yanınızda olmayacak.

Tarih Cemaati ve yaptıklarını çok uzun yıllar tartışacak. Henüz her şey ortaya çıkmış değil, henüz tüm karanlık yüzler aydınlatılmış değil. Hasan Sabbah’ı ve Haşhaşileri yüzlerce yıldır konuşuyoruz, Cemaat de yıllarca konuşulacak ve korkunç hikayeler dinleyeceğiz.

Şimdi Cemaatin en karanlık yüzleri Allah adını dillerinden düşürmüyor. Bir mazlum edasıyla, bir mağdur edasıyla hesap soranları Allaha şikayet ediyorlar.

Tıpkı Hz. Hüseyin’i öldürmek isteyenlerin mızraklarının ucuna Kur’an-ı Kerim yapraklarını takması gibi, Cemaat mensupları tweetlerine ayetleri iliştiriyor, Kur’an-ı Kerim’i kendine kalkan yapıyor.

DİNİ, AYETİ, İSLAM’I KALKAN YAPMA ŞAKİRT

Hasan Sabbah’ın Haşhaşileri de öldürürken ve ölürken ayetlere sığınırdı. Biz bu Harici mantığını iyi biliriz. İslam’a en büyük zararı veren de bunlardır. Işid militanları, Cemaatin monşerlerinden daha çok namaz kılıp, daha çok Kur’an okuyor. ‘Işid mi daha çok zarar verdi İslam’a, Cemaat mi’ inanın bana bu soru, her şey ortaya çıktığında tartışacağımız ciddi bir konu olacak.

AĞLAMA EY ŞAKİRT

Dine, İslam’a, ayete sığınma, onu kalkan yapma kendine, ağlama Ey Şakirt. Dayak atarken de, dayak yerken de erkek adam ağlamaz. Meydan okudun, devlete isyan ettin, hükümeti devirmek istedin, binlerce insanın hayatını karartmaya kalktın şimdi bunun bedelini ödeyeceksin.

BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ ŞAKİRT

Yine inanmayacaksın ama Ey Şakirt bunlar daha iyi günleriniz. Okullarınız öğrencisizlikten kapanacak, dershaneleriniz bitecek, bankanız batacak, ticari faaliyetleriniz tek tek iflas edecek, yurt dışında her ülkeden kovulacaksınız, binlerce şakirt işsiz kalacak, Cemaat dağılacak, üst düzey yöneticiler kaçacak ve Kanada’ya sığınacak, gemi tamamen batacak. İşte o zaman sen gerçekte ne olduğunu anlayacaksın Ey Şakirt.

Lanetlenmiş bir kavme dönüştüğünde ve gittiğin her yerden kovulduğunda sana ‘korkma’ diyenleri hatırla." Ali Nur Kutlu- Yeni Şafak