Ali Dere: Konya'da oynamayı özledim

Ali Dere: Konya'da oynamayı özledim

Yeni sezonda Konya Anadolu Selçukspor’da takım kaptanlığını yapacak Ali Dere, yeniden Konya’da futbol oynayacağı için heyecanlı olduğunu kaydederken “ Çok çalışıyoruz. Bunun neticesini almak istiyoruz” dedi.

Çok çalışıyoruz, bunun neticesini almak istiyoruz
 

Konya Anadolu Selçukspor’da forma giyecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu kaydeden t Ali Dere ; “Ben iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Artık günlük düşünmek istemiyorum ve geleceğe yönelik bir tercih yaptığıma inanıyorum. Takım olarak genç ve dinamik bir ekibiz. İnşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve çok çalışıyoruz. Çalışmamızın karşılığında başarıya ulaşacağımıza inanıyorum “ dedi

Dışarda futbol oynadığı süreçte Konya’yı çok özlediğini kaydeden Ali Dere; “Dışarıda olunca burada olanların önemini insan daha iyi anlıyor.

Evet dışarda olmakta çok güzel, her alanda tecrübeler elde edilebiliyor. Bende bu tecrübeleri edinerek geldim. Fakat kendi insanımız çok daha farklı. Bu süreçte hedefim yeniden inşallah A takıma girmek ve o formayı giymek. Bunu elde etmek için çalışacağım. Ekip olarak genç bir takıma sahibiz.  Ben bile takımın yaş olarak en büyüklerinden birisi haline geldim. Hocalarımda, yönetim kurulumuzda bana güvendiler ve takım kaptanlığını verdiler. Hiç kimsenin yüzünü karar çıkarmamaya çalışacağım. Elimden gelenin fazlasının yapmaya çalışacağım” ifadelerini kulandı.