Ali Cemal Boztepe Anadolu Selçukspor'da

Ali Cemal Boztepe Anadolu Selçukspor'da

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Amatör Küme takımı Çatalcaspor’dan 31 yaşındaki Ali Cemal Boztepe ile anlaştı.

Konyaspor’un pilot takımı olarak lanse edilen Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Konya Anadolu Selçukspor, Amatör Küme takımı Çatalcaspor’dan 1983 doğumlu Ali Cemal Boztepe ile anlaştı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde kulüp menajeri vMesut Erçetin ve kulüp müdürü Yahya Yıldırım’ın da hazır bulunduğu imza töreninde Boztepe, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Ali Cemal Boztepe, "Konya’da olmaktan ve böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenen tüm hocalarıma ve yöneticilerime kısacası burada olmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Profesyonel futbol yaşantısına Zeytinburnuspor’da başlayan 1983 doğumlu Ali Cemal Boztepe, sırasıyla Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Sivassspor, Yeni Ereğlispor, Maltepespor, İstanbulspor, Çorumspor, Adana Demirspor, İnegölspor, Kahramanmaraşspor Tepecikspor formalarını giydi. Ali Cemal, 2013 yılında amatör kümeye dönüş yaptı ve Kozlu Belediyespor’a transfer oldu. Ali Cemal Boztepe, buradan da amatör küme takımı Çatalcaspor’a transfer oldu.