Ali Çamdalı: Süper Kupa'da şanslar eşit

Ali Çamdalı: Süper Kupa'da şanslar eşit

Süper Kupa’da şansların yüzde elli elli olduğunu ifade eden Ali Çamdalı, kupayı müzeye götürmek istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor takım kaptanlarından Ali Çamdalı, 6 Ağustos’ta Samsun’da Beşiktaş’la oynanacakları Süper Kupa maçında, şansların yüzde elli elli olduğunu söyledi. Avusturya Kampında Fanatik Tv’ye konuşan Çamdalı, kupa şampiyonu olmanın gurur verici olduğunu ve hala onun keyfini çıkarttıklarını söyledi. Çamdalı, “Avusturya kampında yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Hocamızın direktifleri doğrultusunda herşeyimizi sahaya vermek istiyoruz. Hocamız da hayırlı uğurlu olsun. Aykut hocadan sonra Mustafa hocayla birlikte ağır bir yükün altına girdik. İster istemez hedefler büyük. Hedefiz her zaman üst sıralarda yer almak inşallah bunu gerçekleştiririz” dedi.

AYKUT HOCA İLE MUSTAFA HOCANIN TARZI FARKLI

3 yıllık aradan sonra bir hoca değişikliğin ister istemez beraberinde bazı sıkıntılar getirdiğini ifade eden Ali Çamdalı, “İnsanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor veya adaptasyon süreci üzün sürebiliyor. En iyi şekilde Mustafa hocanın istediklerini sahada uygulamaya çalışıyoruz. Aykut hocanın farklı bir tarzı vardı Mustafa hocanın farklı bir tazı var. Bu ikisinin karışımını gerçekleştirebilirsek sahada çok güçlü bir Konyaspor sahada olacaktır” diye konuştu.

SÜPER KUPADA ŞANSLAR EŞİT

6 Ağustos’ta Samsun’da oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Ali Çamdalı şunları söyledi:  “6 ağustos tarihi maç. O  ana kadar hazır olmak istiyoruz.  Müzemize bir kupa daha götürme imkanı var. Bunu değerlendirmek istiyoruz. Beşiktaş güçlü bir rakip. Ama ben şansların yüzde 50 elli olduğunu düşünüyorum. İnşallah o kupayı da müzeyi götüreceğiz.” Spor servisi