Ali ÇAmdalı: Aykut hocanın olmaması dezavantajdı

Ali ÇAmdalı: Aykut hocanın olmaması dezavantajdı

Torku Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı:

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, yoğun bir çalışma döneminden geçtiklerini ve bunun başarılı olmak için gerekli olduğunu söyledi. Ali Çamdalı, ligde bıraktıkları yerden devam etmek istediklerini ve hedeflerinin bir önceki sezonun üzerine çıkmak olduğunu ifade etti.

Çamdalı, kamp çalışmalarını değerlendirirken, "Yoğun bir kamp döneminden geçiyoruz. İlk etap çalışmalarımızı Erzurum'da tamamladık ve bayram sonrası Avusturya'ya geldik. Burada çok güzel bir ortamda, iyi şartlarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarılı olmak istiyorsak bu zor günlerden geçmek gerekiyor. Biraz klasik olacak ama. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını lig başladığında elde edeceğimiz sonuçlarla alırız" diye konuştu.

Çamdalı, "İnşallah geçen sezonun ikinci devresinde başladığımız ve sezon sonunda bıraktığımız yerden yeni sezonda da devam ederiz. Çünkü ikinci devre oynadığı maçlarda 29 puan toplayan bir Konyaspor vardı. Yeni sezonda her devre için buna yakın bir puan sayısı yakalayabilirsek bizim için yine iyi bir başarı olur. İnşallah üzerine koyarak bıraktığımız yerden ligdeki mücadelemize devam ederiz" dedi.

"Bizim için geçen sezonun başını Aykut hoca ile geçirmememiz bir dezavantajdı" diyen Çamdalı, "Bunun avantajını inşallah bu sene yaşayacağız. Hocamızla birlikte gelen bir yükseliş grafiği var ve takımın bir ivme yakaladığı kesin. Bunu sezon başından itibaren sürdürüp devam ettirebilirsek bizim için sonuçta yakaladığımız puan sayısının üzerine çıkma fırsatını buluruz. Geçen sezon ligi 8.bitirdik ama bu sene bunun üzerine çıkmak istiyoruz. Bu düşünülerek transferler yapılıyor ve aramıza katılan kaliteli arkadaşlarımız oldu. İnşallah yeni sezonda bir önceki sezonda yakaladığımız puanın üzerine çıkarız" şeklinde görüş belirtti.

Takım içerisinde yeni sezon ile ilgili konuştuklarını ve lig sekizinciliğin üzerine çıkmayı kendilerine hedef olarak koyduklarını da sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu,  "Geçen seneki Başakşehir neden bu sene Konyaspor olmasın. Çünkü sezonun ikinci devresinde o ivmeyi yakalamıştık. Bunu yeni sezonda 34 haftaya yayabilirsek bu sene Başakşehir'in yerinde olabiliriz" ifadelerini kullandı.

'Taraftarlarımıza söyleyecek söz yok' diyerek açıklamasını sürdüren z Ali Çamdalı, "Çünkü onlar en iyi şekilde geçen sezon bizi desteklediler ve büyükler diye anılan takımlar olmak üzere tüm lige de örnek oldular. Bunu bu şekilde devam ettireceklerinin sinyallerini aslında verdiler. Kombine satışlarında rakamlar gayet iyi. Yeni sezonda taraftarımızla birlikte inşallah önemli başarılar yakalarız" derken stadyumla ilgili olarak da "Eski stadyumumuzda taraftarımız ev sahibi takım olarak gerekli baskıyı kuramıyordu. Bunun nedeni de tribünlerin sahaya oldukça uzak kalmasıydı. Bu sene bu tabiki de değişti. İnanılmaz bir stadyumumuz var. Herkes de buna geçen sene şahit oldu. Taraftarlarımızın o muhteşem stadyumda verdiği destekte, tezahüüratlar futbolcu olarak bizleri sürekli bir adım daha öteye itiyor. O yüzden stadyumumuzun geçen sezon elde ettiğimiz başarıda büyük katkısı var" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı