Ali Altuntaş, kızının mürüvvetini gördü

Ali Altuntaş, kızının mürüvvetini gördü

Eski Köy Hizmetleri Genel Müdürü Ali Altuntaş, kızı Neslihan'ı, Konya'nın tanınmış ailelerinden Kasım Çelebi'nin oğlu Ömer Ali'yle evlendirdi.

 

 

Meram Köyceğiz'deki Yıldız Köşkü'nde gerçekleştirilen düğünde nikâh şahitliğini ise eski Tarım ve Gıda Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, eski MHP Konya Milletvekili Ali Gebeş, Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun yaptı. Nikâhı ise, Akören Belediyesi nikâh memuru kıyarken Aile Cüzdanını ise, Prof. Dr. Sami Güçlü, damada verdi. Güçlü, Çelebi soyadının Hz. Mevlana'nın soyuna kadar dayandığı gerçeğini davetlilerle paylaşırken her iki ailenin de sağlam temeller üzerine kurulu aileler olduğu ve yeni kurulan ailelerin de bu sağlam temeller üzerine bina edilmesi gerektiğini söyledi.

KONYA DÜĞÜN PİLAVI İKRAM EDİLDİ

Yemek ve nikâh merasimine Konya dışından da çok sayıda misafir geldiği gözlenirken davetlilere Konya düğün pilavı ikram edildi. Hatice- Ali Altuntaş ve Fadime-Kasım Çelebi, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. Biz de Altuntaş ve Çelebi ailelerine mutluluklar dilerken, Yüce Mevlâ'dan her iki genç çifte ömür boyu sürecek mutlu bir yuva kurmalarını temenni ediyoruz. Ferit Hepokur-Memleket

 

ali-altuntas,-kizinin-murrivetini-gordu-(2).jpgali-altuntas,-kizinin-murrivetini-gordu-(3).jpg