Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu şubatta Türkiye'de

Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu şubatta Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu, şubat ayında Türkiye'de satışa sunulacak.Şirket açıklamasına göre, yeni Alfa Romeo Giulia'nın...

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu, şubat ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Şirket açıklamasına göre, yeni Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu, ilk olarak Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenmesinin ardından 2017 yılının şubat ayında Türkiye'de yollara çıkacak.

Yeni Alfa Romeo Giulia Veloce'nin dış tasarımında özel tamponlar ve parlak siyah kapı giydirme gibi rafine tasarım özellikleri ile çift egzoz borulu ve isteğe bağlı 19 inç alaşımlı jantla birleşen özel arka difüzör gibi çeşitli sportif özellikler ön plana çıkıyor. Yeni siyah deri spor koltuklar, sportif direksiyon, gösterge paneli üzerindeki alüminyum gömme parçalar, kapı panelleri ve Xenon farlar, otomobilin sportifliğini vurguluyor.

Araç, iç ve dış tasarım, çift bölgeli hava kontrolü, Alfa DNA sistemi ve 8,4 inçlik bilgi-eğlence sistemi ile Bağımsız Acil Durum Frenine (AEB) sahip İleride Kaza Uyarıcısı (FCW) ve yaya tanıma gibi yeni ve etkin güvenlik sistemleri, Şeritten Çıkma Uyarıcısı (LDW) ve hız sınırlamalı hız kontrolü gibi zengin standart donanımı da barındırıyor.


-İki yeni motor versiyonu


Alfa Romeo Giulia Veloce modeli, 5.250 d/d'da 280 HP güç ve 2.250 d/d'da maksimum 400 Nm tork üreten tamamen alüminyumdan yapılmış 4 silindirli 2 litrelik benzinli yeni bir motoru haber veriyor. MultiAir elektro-hidrolik valf aktivasyon sistemine ilaveten bu yeni motor, tüm hız koşullarında yüksek verimli tüketim düzeylerine olanak sağlarken komutları da hızlandırmak için tasarlanmış özel bir turbo sistemi ve 200 bar yüksek basınç sistemine sahip doğrudan enjeksiyonlu bir yapıyı barındırıyor.

Otomobilde ayrıca 3.500 d/d'da maksimum 210 HP güç ve 1.750 d/d'da maksimum 470 Nm tork üreten yeni 2.2 litrelik dizel motor da görev yapıyor. Alfa Romeo Giulia'nın 2.2 litre turbo dizel motoru, markanın tarihinde tamamen alüminyumdan yapılmış ilk dizel motor olma özelliği taşıyor. Dört sıra silindirli bu motor, 2.000 barlık çalışma basıncının yanında MultiJet II teknolojili en son nesil enjeksiyon sistemi ve Enjeksiyon Oranlarının Belirlenmesi (IRS) özellikleri ile de göze çarpıyor. Her iki Giulia Veloce modeli de 8 vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :