Alemdar kapı ilgi odağı oldu

Alemdar kapı ilgi odağı oldu

Kapı ve Mutfak dolap üretiminde Konya’nın başarılı firmaları arasında olan Alemdar Kapı yaptığı ürünleriyle n Konya 2. Yapı Fuarı’nda ilgi gördü.

Kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle dikkat çeken firmanın Sahibi Mehmet Alemdar, ürünlerin ziyaretçiler tarafından tam not aldığını söyledi. Gelecek yıllardaki fuarlara da katılacaklarını dile getiren Alemdar, teknolojinin getirdiği imkanlarla yeni trend ürünler üretmeye devam edeceklerini söyledi.  Alemdar yaptığı bilgilendirmede, “Konya fuarlarına sürekli katılıyoruz bu yıl 2’inci kez katıldık.  Fuardan beklentimiz yeni müşterilere ulaşmak farklı insanlarla tanışıp kapı satabilmek ürünlerimizi sergileyebilmek ve daha fazla müşteriye ulaşabilmek.  Firmamız 30 yıllık bir geçmişe sahip. Babam ve amcamın başında durduğu bizim 2. kuşak olarak ürettiğimiz devam ettiğimiz Konya Marsan Sanayide üretim yapıyoruz.

alemdar-kapi--(6).jpg

Kapılarda melamin kapılar lake kapılar ve ahşap kapılar olmak üzere çeşitli kapılar yapıyoruz. Şu anda en çok tercih edilenlerden bir tanesi lake kapılar  hızlı bir şekilde tercih edilmekte müşterimizin zevkine göre istediği desene göre modele göre bu tip kapılar üretebiliyoruz. Müşterinin isteğine göre çözümler üretiyoruz” dedi.