Albimo Alanyaspor'da Hedef Süper Lig

Albimo Alanyaspor'da Hedef Süper Lig

Kulüp sportif direktörü Savut:- "Play-off'a kalan takımları tebrik ediyorum. Hepsiyle aynı şansa sahibiz ve bu maçlardan yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz"

ANTALYA (AA) - Albimo Alanyaspor, play-off yarı final maçında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular 5′e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla idmanı tamamladı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başarının sırrını geçen seneden başlayan ivmenin olduğunu söyledi. Play-off'ta dört iyi takımın mücadelesinin yaşanacağını kaydeden Savut, "Play-off'a kalan takımları tebrik ediyorum. Hepsiyle aynı şansa sahibiz ve bu maçlardan yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz" dedi.

Futbolun doğasında kaybetmek ve kazanmanın olduğunu dile getiren Savut, futbolun bir spor olduğunun unutulmadan hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. Maçın keyfini çıkarmak gerektiğini vurgulayan Savut, "Perşembe günü Samsunspor ile karşılaşacağız. İki iyi takımın karşılaması olacak. Bugüne kadar biz her maçımıza kazanmak için çıktık. Samsun maçında da öyle olacak" diye konuştu.

Alanya'daki son çalışmasını yapan turuncu yeşilli, takım yarın Samsun'a hareket edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı