Albaraka'dan iş kuracaklara fırsat

Albaraka'dan iş kuracaklara fırsat

İSTANBUL (AA) - Albaraka, iş kurmak isteyenler için birçok fırsat barındıran Franchise Destek Paketi'ni müşterilerinin kullanımına sunuyor.Banka açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Albaraka, iş kurmak isteyenler için birçok fırsat barındıran Franchise Destek Paketi'ni müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Banka açıklamasına göre, Albaraka, iş kurmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Franchise Destek Paketi'yle Türkiye'de franchise sistemiyle çalışan yaklaşık 2 bin markayla iş birliği imkanı yakalayacak girişimciler, 48 ay vadeli leasing ve KFD avantajına ek olarak, 6 ay ödemesiz dönem imkanı, ücretsiz sabit POS ve uygun fiyatlarla mobil POS hizmetinden de yararlanabilecek.

Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak sunulan fırsatlarla iş kurmak isteyenlere önemli imkanlar sağlayan Albaraka, girişimcilerin iş dünyasına entegre olabilmesi için sunduğu avantajlarla hem ekonomiye can suyu olmayı hem de yeni çalışma sahaları açarak çok daha fazla kişinin istihdam edilmesini hedefliyor.

Albaraka'nın Franchise Destek Paketi'nden faydalanan müşteriler internet üzerinden yapılan havale, EFT; şubeden havale, diğer bankalardan çek tahsili ve hesap işletim ücreti gibi başlıklarda sınırsız hizmet alabilecekleri Süper Kobi Paketi'ne de 3 ay boyunca ücretsiz sahip olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :