Alaşehir'de kayıp kız çocuğunun ölü bulunması

Alaşehir'de kayıp kız çocuğunun ölü bulunması

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Keskin: - "Irmak'ın çığlığı melekleri sağır etmekteyken biz aşağıdakilerin, içimizdeki alçakları, aşağılık yaratıkları deşifre etmemiz, ayırımsız üzerilerine adeta milli seferberlik edercesine yürümemiz, bu tür olay

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşuları tarafından öldürülmesine ilişkin, "Irmak’ın çığlığı melekleri sağır etmekteyken biz aşağıdakilerin, içimizdeki alçakları, aşağılık yaratıkları deşifre etmemiz, ayırımsız üzerilerine adeta milli seferberlik edercesine yürümemiz, bu tür olayları partiler, siyaset üstü görüp birlik içinde hareket etmemiz elzemdir." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Keskin ve yönetimi, AK Parti Siyaset Akademisi eğitimi kapsamında kente gelen televizyon programcısı Müge Anlı ile eğitim toplantısı sonrasında bir araya geldi.

Üzerinde "Çocuk bedenime dokunma" yazan ve "dur" manasına gelen iki çocuk elinin yer aldığı tişörtler giyen kadınlar, çocuk istismarına karşı Anlı'nın yanında olduklarını belirtti.

Çocuk istismarının sonuna kadar karşısında olduğunu ifade eden AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Keskin de şunları kaydetti:

"İstismar kelimesinin kendisi dahi ürkütücü. Uygar ya da ilkel dünyanın her yerinde, istisnasız her toplumun hafızasına işleyen, damarlarına, kanına giren, en güzel, özel günlerini, anlarını kabusa çeviren uğursuz olaylara tarih, insanlık çok tanıklık etti. Masum değiliz hiç birimiz. Ya susarak ya kusarak bir şekilde sineye çekmişiz ki insanlık dışı olaylar dizisi ardı sıra tekrar etmekte. Irmak'ın çığlığı melekleri sağır etmekteyken biz aşağıdakilerin, içimizdeki alçakları, aşağılık yaratıkları deşifre etmemiz, ayırımsız üzerilerine adeta milli seferberlik edercesine yürümemiz, bu tür olayları partiler, siyaset üstü görüp birlik içinde hareket etmemiz elzemdir."

Keskin, her türlü istismara karşı yasal müeyyidelerin artması ve uygulanması gerekliliğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İnsan soyu bu tür sapkın ruhlu hastalıklı kişi ve yapıların cezasını layığıyla vermiştir, hadım olayı böyle gelişmiştir. Başkaca cezalar da var, yazamadığımız, diyemediğimiz. Halkımızın, kurban yakınlarının haklı beklentilerine tarifsiz müsamahamız ve saygımız vardır. Aslında geçmişle kıyaslanmayacak o kadar çok yasal adımlar atıldı, mevziler kazanıldı ki uygulayabilsek, halkımızı, kadınlarımızı yeterince aydınlatabilsek sorunun büyükçe bir kısmını hal yoluna götüreceğiz. Özellikle kadınlar olarak bu kepazelikten, çirkef girdabından en çok muzdarip olan biz kadınlar hangi tenden, tondan, fikirden olursa olsun ayırımsız 'bedenime dokunma', 'çek o pis ellerini çocukların üzerinden', 'pedofiliye hayır', 'çocuk gelinlere hayır', 'çocuk istismarına son', 'kadına şiddete hayır', 'minik Irmak'lar kirletilmesin' demeliyiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :