Alanya’da Konyaspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi

Alanya’da Konyaspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi

Süper Lig’in 21. haftasında Atiker Konyaspor’la önemli bir maça çıkacak Aytemiz Alanyaspor’da adeta seferberlik ilan edildi.

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Asbaşkan Bilal Gömeç, taraftar grubu liderleriyle biraraya gelerek istişare toplantısı yaptı.

KONYASPOR MAÇININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Başkan Hasan Çavuşoğlu, taraftar grubu liderlerinden Alanya'ya yakışır bir şekilde takımlarını desteklemelerini istedi.  Asbaşkan Bilal Gömeç ise Atiker Konyaspor maçının önemine dikkat çekerek, "Taraftar gruplarımızın centilmenliği ön planda tutarak her zaman olduğu gibi bu maçta da takımlarını gereken desteği vereceklerinden eminim" dedi. Taraftar grubu liderleri ise toplantıya katılan başkan Çavuşoğlu ve asbaşkan Gömeç'e teşekkür ederek, "Atiker Konyaspor maçının öneminin farkındayız. Bu önemli maçta tüm Alanyasporluları tribüne bekliyoruz" diye konuştu. Öte yandan Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına önceki gün başlayan güney temsilcisi hazırlıklarını dün de sürdürdü.

KONYASPOR TARAFTARI ALINMAYACAK

Alanyaspor’un Pazar günü Konyaspor’la oynayacağı maça İlçe Güvenlik Kurulu kararıyla yeşil-beyazlı taraftarla alınmayacak. Atiker Konyaspor’la hem Alanyaspor arasında yaşanan gerginliklerden dolayı il güvenlik kurullarında sık sık seyirci yasağı getiriliyor. Ligin ilk yarısında Konya’da seyircisiz oynanan maça da konuk ekip taraftarı alınmamıştı.