Akşehirspor’un ‘Tayfun’u

Akşehirspor’un ‘Tayfun’u

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Akşehirspor, geride kalan 9 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik 1 de yenilgi alarak topladığı 22 puanla zirve mücadelesine ortak oldu

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Akşehirspor, geride kalan 9 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik 1 de yenilgi alarak topladığı 22 puanla zirve mücadelesine ortak oldu. Lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alan Akşehirspor’da şampiyonluk hedefi, her geçen hafta daha da fazla dillendirilirken, kırmızı-beyazlılarda Ali Tayfun Akbey sergilediği performansla göz dolduruyor.

GOLLERİN YARISINA İMZASINI ATTI

Akşehirspor’a bu sezon başında Bursa Zaferspor’dan gelen Ali Tayfun Akbey, geride kalan 9 haftada 10 gol kaydetti. 28 yaşındaki golcü isim takımının attığı 20 golün yarısına tek başına imzasını attı. Grubun en çok gol atan oyuncusu olarak da dikkat çeken Tayfun bu performansını devam ettirdiği takdire kırmız-beyazlıların şampiyonluk mücadelesindeki en önemli silahlarından birisi olacak. 

Etiketler :