Akşehirspor’da taraftar tepkisi sürüyor

Akşehirspor’da taraftar tepkisi sürüyor

1922 Konyaspor’un Akşehirspor’a devredilmesi sürecinin olumsuzlukla neticelenmesine tepki gösteren Akşehirspor’da taraftarlar tribünlerden çekilme kararın almışlardı

1922 Konyaspor’un Akşehirspor’a devredilmesi sürecinin olumsuzlukla neticelenmesine tepki gösteren Akşehirspor’da taraftarlar tribünlerden çekilme kararın almışlardı. Taraftarlar yaptıkları açıklamada bu kararın arkasında 1922 Konyaspor’un maçlarının Akşehir’de oynanması talebinin yattığını belirtti. “Taraftarlar yaptıkları açıklamadaşunları söyledi. Bilindiği üzere haftalardır mücadelesini verdiğimiz ve şehrimizin ileri gelenlerinin prensip anlaşmasına vardığı, 2. Lig ekibi 1922 Konyaspor’un yarışma haklarının Akşehirspor’a devri konusunun, kulübümüzden talep edilen ücretin toplanamaması sebebiyle olumsuz sonuçlandığı kamuoyuna duyurulmuştur. Maalesef koskaca Akşehir’in İşadamları, Akşehir’in gözbebeği olan Akşehirspor’a sahip çıkmamışlar ve bazı işadamlarımız istişare toplantısında taahhüt ettikleri miktarları kulüp hesabına yatırmamışlardır.

KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ

Para ve servet sevgisi, onları bugünlere getiren adı ak bahtı kara şehrin sevgisinin önüne geçmiştir.Yinede biz Akşehirsporluların, kimsenin helalinden kazandığı ve gönül rızasının olmadığı parada gözümüz yoktur. Bizler onların; Akşehir tarihine geçmelerini isterdik. Ancak onlar bunu istemediler. Canları sağolsun. Ulusal basın tarafından da yakından takip edilen bu süreç, maalesef şehrimizin prestijine onarılamaz bir darbe vurmuştur. Gelişmelerden sonra apar topar toplanan yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte yaptığımız istişareler sonucunda oy birliğiyle tribünlerden çekilme kararı almış ve kararımızı resmi sosyal medya hesaplarımızdan kamuoyuna duyurmuştuk.

Bilinmelidir ki kararımızın arkasındayız. Bu kararı almamızdaki en önemli ve gerçek sebep bize ait olmayan bir takımın maçlarını Akşehirde oynanması yönündeki görüş birliğidir. Bizim Akşehirspora destek vermemek, arkasında olmamak gibi bir düşüncemiz asla olamaz yeter ki adı Akşehirspor olsun,yeter ki kulüp Akşehirimizin öz malı olsun.”