Akşehirspor son şansı kaçırmak istemiyor

Akşehirspor son şansı kaçırmak istemiyor

3. Lig yolunda oynadığı 2 maçı da penaltı atışları sonrası kaybeden Akşehirspor, üçüncü ve son şansını iyi kullanmak istiyor

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 3. kademesinde Cumartesi günü Ağrı 1970 Spor’la karşı karşıya gelecek Akşehirspor bu maçın hazırlıklarında sona geldi. Kırmızı-beyazlılar oynadığı 2 maçta kapısından döndüğü 3. Lig için son şansını kullanacak. Maçı kazanırsa 3. Lig’e yükselecek, kaybederse önümüzdeki sezonda BAL’da mücadele etmeye devam edecek.

KURBAN KESTİLER

18 Mayıs Cumartesi günü Gaziantep’te oynanacak olan Ağrı 1970 Spor maçı öncesinde bir araya gelen Akşehirspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, motivasyon tazelediler. Kurban kesilmesi ve iki maçta yaşanan şanssızlıkların son bulması için futbolculardan Sedat’ın yaptırdığı duanın ardından takım idmana çıkarak hazırlıklarını sürdürdü.

CENAP TANER: SON ŞANSIMIZI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Teknik Direktör Cenap Taner de futbolcuların; ilk maçta gelen son dakika golü ve iyi mücadele ettikleri ikinci maç sonunda yine penaltılarda kaybetmiş olmanın getirdiği olumsuzluklardan sıyrılarak bu maçta galip geleceklerine inandığını belirtti. Cenap Taner, “2 maçta da yenilme şeklimiz bizi, yönetimi ve futbolcuları üzdü. Çocuklar da çok üzgünler tabi. Son şansımızı değerlendirmek için Allah’ın izniyle elimizden geleni yapacağız. Tabi bir moral bozukluğu oldu. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup, son maça kalan 3.Lig şansını değerlendireceğiz” dedi

YILDIZ: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Kulüp Başkanı Yahya Yıldız, elde edilen şampiyonluğu 3.Lig’e yükselerek taçlandırmak istediklerini ve takıma güvendiklerini söyledi. Yıldız, “Kurban kestik. Allah kazalardan belalardan korusun. Sezonu şampiyonlukla kapattık bunu taçlandırmak istiyoruz. Bizler yönetim herkes inandı. İnşallah Ağrıspor maçını kazanarak 3. Lig’e çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Herkes elinden geleni yapacak. Futbolda her türlü sonuç var. Yaşadık. Yılgınlığa gerek yok. Akşehirspor daha üst ligleri fazlasıyla hak ediyor. Cumartesi günü mutlu bir şekilde sahadan ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

4 TAKIMDAN 2’Sİ ÇIKACAK

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 3. 3. kademede oynanacak iki müsabakanın galipleri TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de daha önce oynanan 1 ve 2. kademe play-off müsabakaları sonunda 7 takım, TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanmıştı. TFF 3. Lig'e yükselecek son 2 takım ise üçüncü kademe maçlarının ardından belli olacak. Tek maç üzerinden oynanacak Ağrı 1970-Akşehirspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor-1877 Alemdağspor eşleşmelerinde kazanan takımlar, TFF 3. Lig'e çıkacak.

 

aksehirspor-(2)-001.jpg

Etiketler :