Akşehir’de ikinci yarıyıl öğretim dönemi törenle başladı

Akşehir’de ikinci yarıyıl öğretim dönemi törenle başladı

Konya'nın Akşehir ilçesinde sömestr tatilinin ardından bugün başlayan ikinci yarıyıl eğitim öğretim münasebeti nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu’nda bir tören düzenlendi.

Tören’de konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Türk, “Öğrencilerimiz sadece okullarda verdiğimiz eğitimle baş başa bırakmamalıyız. En önemlisi öğrencilerimizi kişilikli, kendine öz güvenli, öz saygılı birer birey olarak topluma kazandıracak şekilde onlara yaklaşım sergilememiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ilkokul çağındaki çocuklarınıza bu nedenle büyük bir ihtimam sergilememiz gerekiyor” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu da yaptığı konuşmada, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere ikinci yarıyıl eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, okullara ve eğitime verdiği destekler için İlçe Kaymakamı Türk ve Başkan Akkaya’ya teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri öğrencilere başarılar dileyip, öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti.Tören’e İlçe kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Ali Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, okul idarecileri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

aksehir’de-ikinci-yariyil-ogretim-donemi-torenle-basladi--(1).jpg

aksehir’de-ikinci-yariyil-ogretim-donemi-torenle-basladi--(3).jpg

aksehir’de-ikinci-yariyil-ogretim-donemi-torenle-basladi--(4).jpg