Akşehir'de hafızlar diplomalarını aldı

Akşehir'de hafızlar diplomalarını aldı

Akşehir'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için diploma töreni düzenlendi.Kurstaki program,...

 Akşehir'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için diploma töreni düzenlendi.

Kurstaki program, kurs yöneticisi Muhammet Amuce'nin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, Akşehir Müftülüğü ve halkın iki sevinci bir arada yaşadığını söyledi. Bu sevinçlerin Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümünün idrak edildiği Kutlu Doğum Haftası ve 8 Kur'an Kursu öğrencisinin diplomalarını almaya hak kazanmaları olduğunu belirten Özdemir, "Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafız olmak yüce Allah katında çok değerlidir. Faziletli bir işi başarmalarından dolayı başta anne-babaları olmak üzere hafız öğrencileri ve hocaları Muhammet Amuce'yi canı gönülden kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından hafızlıklarını tamamlayan Muhammed Doğan, Kemal Balkan, Ramazan Küçükkaragöz, Adem Evkin, Mustafa Şen, İbrahim Gül, Rafet Koygun ve Beytullah Evkin'e diplomaları teslim edildi. 

Programa Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Çeltik İlçe Müftüsü Remzi Ayvaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı