Akşehir'de fakülte binası için çalışmalar başladı

Akşehir'de fakülte binası için çalışmalar başladı

KONYA (AA) - Akşehir'de yapılacak, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) binası için inşaat çalışmaları başladı.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, fakülte Dekanı...

KONYA (AA) - Akşehir'de yapılacak, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) binası için inşaat çalışmaları başladı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, fakülte Dekanı Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu ve hayırsever iş adamı Mehmet Kıyıcı, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Akkaya, yaptığı açıklamada, çalışmaların yeni başladığını, 10-15 gün içinde temel atma törenini gerçekleştireceklerini belirtti.

Binanın, iş adamı Kıyıcı'nın katkılarıyla yapılacağını ifade eden Akkaya,"Kendisinden Allah razı olsun. Bu güzel ve hayırlı hizmetin, diğer hayırsever hemşehrilerimize de örnek olmasını istiyorum. Fakülte binamız Mehmet amcanın ön şartı ve firmanın da sözüyle önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmiş olacak. Akşehir bu binayla yeni bir prestijli yapıya daha kavuşmuş olacak" dedi.

Mehmet Kıyıcı ise en kısa zamanda inşaatı bitirip öğrencilere daha güzel derslikler sunmak istediklerini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı