Akşehir'de Çanakkale gezisinin ikinci kafilesi de uğurlandı

Akşehir'de Çanakkale gezisinin ikinci kafilesi de uğurlandı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki tüm lise 11. sınıf öğrencilerini Çanakkale gezisine göndermeyi sürdürüyor.

'Nasreddin Hocanın Torunları Ecdadıyla Buluşuyor' adıyla geçtiğimiz yıldan itibaren başlatılan projede, bu yıl Çanakkale gezisine katılmak isteyen 11. sınıf öğrencilerinden ikinci grup, düzenlenen törenle Çanakkale'ye uğurlandı. İlk kafilede 4 otobüsle 172 öğrenci ve 8 öğretmenin gönderildiği gezide, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, otobüsleri tek tek ziyaret ederek öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu. 4 otobüslük ikinci kafile, uğurlamaya katılan protokol ve veliler tarafında Çanakkale'ye uğurlandı.

aksehirde-canakkale-gezisinin-ikinci--(1).jpg

Akşehir Belediyesi tarafından 'Nasreddin Hoca'nın Torunları Ecdadıyla Buluşuyor' projesi kapsamında hafta sonları 11. sınıf öğrencileri için Çanakkale gezileri düzenlenmeye devam edileceği belirtildi. Akşehir Nasreddin Hoca Meydanındaki uğurlama törenine, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, okul idarecileri ve veliler katıldı. İha